Η Τζούλια του «Power of Love» έκανε μια μεγάλη αλλαγή

Η Τζούλια του «Power of Love» έκανε μια μεγάλη αλλαγή

Ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλτι της αγάπης του ΣΚΑΪ, το «Power of Love». Αν και στο τηλεοπτικό κοινό δεν είχε την ίδια πέραση με άλλες συμπαίκτριές της, κέρδισε, όμως, τη συμπάθεια των υπόλοιπων κοριτσιών στο σπίτι, φτάνοντας στον τελικό του ριάλιτι. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία μετά το τέλος του «Power of Love» αποφάσισε να προχωρήσει σε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της, να αλλάξει τη μύτη της.

Έτσι, πριν λίγες ημέρες, η νεαρή κοπέλα έκανε την πλαστική επέμβαση. Και όχι μόνο δεν το έκρυψε, αλλά από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την απόφασή της. Και συνέχισε να τους ενημερώνει για την πορεία της μετά το χειρουργείο, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Έτσι, όσοι ακολουθούν την Τζούλια, θα διαπίστωσαν ότι το account της θυμίζει επεισόδιο από το Nip/Tuck! Την είδαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου με τις γάζες, την είδαν να βγάζει τις γάζες και στο τέλος είχαν την τύχη, μέσα από το τελευταίο της story στο Instagram, να δουν και το τελικό αποτέλεσμα. Ναι, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πόζαρε στο φακό και έδειξε στους φίλους της τη νέα της μύτη.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *