Η Φαίη Σκορδά «έσπασε» την σιωπή της για τον χωρισμό με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά…» (video)

1Τι είπε στον «αέρα» του «Πρωινού».

Αν και στην έναρξη της εκπομπής της προτίμησε να μην κάνει κανένα σχόλιο, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον πολύκροτο χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Έχοντας στο πλευρό της, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οικοδέσποινα του «Πρω1νού», τόνισε ότι με τον Γιώργο θα τους ενώνουν πάντα τα δύο τους παιδιά, ο Γιάννης και ο Δημήτρης ενώ αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για να μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση, έρχονται όλοι από το πρωί και μου κρατάτε το χέρι. Κάναμε μια δήλωση από κοινού αλλά όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Αυτή η αγάπη θα μας ενώνει μια ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά… Μακάρι, κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να είμαι εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Η ζωή τα φέρνει έτσι αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε καλά για τα παιδιά μας και να είμαστε καλά. Πήραμε την απόφαση από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό…. Δε θέλω να πω κάτι άλλο», είπε.

https://youtu.be/4MD4-52PQN8

πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *