Η φωτογραφία πριν από 20 χρόνια και το μήνυμα στις γυναίκες

Η φωτογραφία πριν από 20 χρόνια και το μήνυμα στις γυναίκες

Η Αθηναΐς Νέγκα κάνει αυτοκριτική για το σώμα της

Η Αθηναΐς Νέγκα αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία της με ένα πολύ δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν ένα νεαρό κορίτσι.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να μπαίνει μέσα στη θάλασσα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, όμως δείχνει κάπως «μουτρωμένη», όπως αναφέρει η ίδια. Την φωτογραφία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα για το σώμα της τότε θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για τις νέες κοπέλες που μπορεί να μην νιώθουν άνετα με το σώμα τους και να μην έχουν αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά γράφει: «Φωτογραφία από το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι όμως (!) αυτή είμαι εγώ στη Μύκονο πριν 20 κ κάτι χρόνια. Δυστυχώς ήμουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό κ το σώμα μου απαίσιο για αυτό κ εδώ με βλέπετε μουτρωμένη, ήμουν τόσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου. Λυπάμαι που δεν χάρηκα κ δεν ήμουν περήφανη για το τι είχα τότε, φταίει ενδεχομένως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε, είναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ένα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί είναι πιο ασφαλές -τι λάθος! θυμάμαι ζήλευα τα κορίτσια που ήταν πιο νορμάλ κ ένιωθαν σέξι. Τώρα ξέρω πως δεν θα φτάσω ποτέ ξανά σε αυτό το επίπεδο "αθλητικής εμφάνισης" ό, τι κ να κάνω. Αυτοί οι ποποί υπάρχουν μόνο στα 20, για αυτό χαρείτε τους -να είστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -είναι πιο υγιές από να κρύβεστε. Φορέστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θέλετε την άποψη μου, διαβάστε συγχρόνως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία, το ένα δεν αποκλείει το άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν δίνει κανείς σημασία στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. Αποδείξτε την κουλτούρα σας μετά τα 30, δεν θα χάσει ο πλανήτης σε διάνοια, ο ποπός όμως δεν θα είναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω..»


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *