Η φωτογραφία των παιδικών χρόνων και οι σκέψεις λίγο πριν γίνει 33 ετών

Η φωτογραφία των παιδικών χρόνων και οι σκέψεις λίγο πριν γίνει 33 ετών

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια και μοιράζεται τους προβληματισμούς της

Γενέθλια έχει αύριο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία γίνεται 33 ετών. Με αφορμή τα γενέθλιά της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Λίγο πριν κλείσω τα 33… #1stmay #meandmythoughts ? "Ίσως είναι η δεκαετία των πιο καθοριστικών αλλαγών για τους περισσότερους, αφού μέσα σε αυτή τη δεκαετία οι περισσότεροι παντρεύονται..μπαίνουν σε μια άλλη φάση της ζωής, αγοράζουν ή φτιάχνουν το δικό τους σπίτι…κάνουν οικογένεια…παιδιά… Στη δική μου περίπτωση, δε θα πω πως πληρώ όλα όσα έγραψα πιο πάνω αλλά σίγουρα κάποια από αυτά. Μπορεί να μην παντρεύτηκα και να έκανα οικογένεια βλέπω όμως τις αλλαγές… Εδώ λοιπόν νιώθω πιο ώριμη, πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη. Έπαψα πλέον να σηκώνω τα πολλά πολλά. Ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ.

Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου…Δεν σπαταλώ (προσπαθώ τουλάχιστον) το χρόνο μου σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που μου επιφέρουν αρνητικά στοιχεία (όσο μπορώ δηλαδή γιατί κάποιες φορές δεν έχεις επιλογή). Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος … Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα. Είναι οι μικρές στιγμές ευτυχίας και χαράς που υπάρχουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας καθημερινά…

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν αυτή την μέρα… ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλικία και στο μέτρημα της… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας αριθμός αποκτά τόση δύναμη ώστε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων…" #feelingblessed».

fgdgs


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *