Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΙΝΑΣ & ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟ 1957 & 1963!!!

ΑΠΟ ΤΟ 1875 ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ…. ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….

ΤΟ 1929 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ) ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ SOEKARNO ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1940 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ / ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:
Μ1 (EM ONE)
Ο Μ1 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Ο ΠΡΩΤΟΣ Μ1 ΗΤΑΝ Ο SOEKARNO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΚΟΣ (Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ)
[Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1945 ΕΙΧΕ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ) ΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ SOEKARNO]

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΠΡΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΗΤΑΝ Η ΑΓΓΛΙΑ – Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ / ΗΣΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤ`ΕΞΟΧΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΑΞΙΏΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ.
Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΗΜΟ YUNNAN AGREEMENT (Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΟΥΝΑΝ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΆΦΗΚΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1957 -ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ SOEKARNO ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ / ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ….

[ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΟΥΝΑΝ /ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ / ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ
ΓΙΑΤΙ;;
ΤΟ “ΓΙΟΥΝΑΝ” ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ: ΙΩΝΙΑ
ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Ν/Α ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ / ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ 1Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ]
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΙ YUNNAN AGREEMENT – “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”….
ΔΗΛ: ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ 1957….
ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ SUEKARNO – Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΈΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ….
ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ…… ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 1978 Ο MARKOS (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΤΕ Μ1) ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑΣ / ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ….
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!! ΚΑΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…..

ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (YUNNAN AGREEMENT) Ο JOHN KENNEDY ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ….
ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ SOEKARNO ΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ 257 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟ….
Ο JOHN KENNEDY ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜ 1110- ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1913 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1963 ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ JOHN KENNEDY (ΔΗΛ 50 ΧΡΟΝΙΑ) ΟΙ ROTHSCHILD ΕΚΤΥΠΩΝΑΝ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE

[Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1928 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ- Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ]

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…..
Ο JOHN KENNEDY ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ…. ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ SOEKARNO ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ….
ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ SOEKARNO ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: GREEN HILTON ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΤΟ GREEN HILTON AGREEMENT

TO GREEN HILTON AGREEMENT ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ [ΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ…. – ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙ)] ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ…….
Ο JOHN KENNEDY ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ – Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ: THE TREASURE OF THE UNITED STATES(ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ)


ΕΝΩ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ: FEDERAL RESERVE NOTE
Ο JOHN KENNEDY ΕΙΧΕ ΤΥΠΩΣΕΙ 4,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ:
ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΔΟΛΑΡΙΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ) – ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 5 ΔΟΛΑΡΙΩΝ – ΤΩΝ 10 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 20 ΔΟΛΑΡΙΩΝ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο JOHN KENNEDY (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ / THE GREEN HILTON AGREMENT)…. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΑΛΛΕΣ 9 ΗΜΕΡΕΣ….
ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ….
Ο LYNDON JOHNSON ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;
ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ JOHN KENNEDY ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILD…..

ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D. (23 – 4 – 2014)

 

Ελληνίδα Θεοδώρα

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *