Η ώρα του Μπεργκ

1Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του εντός της ημέρας (λίγες ώρες πριν το ματς της εθνικής του ομάδας με την Ολλανδία) και θα εξετάσουν την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019 και ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2018.

Ο 30χρονος φορ αναμένεται να δώσει την απάντησή του στο προσεχές διάστημα και εκτιμάται ότι θα είναι θετική. Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και παρατηρείται μικτή απόσταση στην παρούσα φάση.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προσφέρει επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο (δηλαδή μέχρι το 2019) και απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 σε περίπτωση που κάνει ο Μπεργκ πάνω από το 50% των αγώνων για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ μπόνους (για 50% και πάλι) για τον δεύτερο χρόνο και 1,1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο χρόνο συν πάλι 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών. Οπότε, με ένα νορμάλ αριθμό παιχνιδιών ο 29χρονος φορ θα λάβει 3,3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Η πλευρά του Μπεργκ προτιμά πιο μεγάλες εφάπαξ αποδοχές και μικρότερα μπόνους, αλλά εκτιμάται ότι δεν θα χαλάσει το deal για αυτόν τον λόγο.

Πάντως, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», υπάρχει διαφωνία στο ύψος της ρήτρας, καθώς το «τριφύλλι» φέρεται να θέλει μεγαλύτερη από δέκα εκατομμύρια ευρώ και η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να οριοθετηθεί πιο χαμηλά.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *