Η Barphone αυξάνει τις πωλήσεις των προϊόντων της Jabra στην ελληνική αγορά

Η Barphone αυξάνει τις πωλήσεις των προϊόντων της Jabra στην ελληνική αγορά

Στην κορύφωσή της έφτασε η συνεργασία της ελληνικής εταιρίας τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Barphone με την Jabra, την πολυεθνική εταιρεία λύσεων τεχνολογίας και ήχου με πωλήσεις σε περισσότερες από 70 χώρες.

Συγκεκριμένα, η Jabra αναγνώρισε την Barphone ως Premium Partner, μια διάκριση που πιστοποιεί την επιτυχία και την αύξηση των πωλήσεων που σημειώνει η ελληνική εταιρία τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων της Jabra στην ελληνική αγορά.

Μιλώντας για την ενίσχυση της συνεργασίας της Barphone με την Jabra, ο κ. Πέτρος Θεριανός, Managing Director της Barphone, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που αναγνωρίστηκε η πολύχρονη συνεργασία μας με τη Jabra και ανακηρυχθήκαμε ως ο μόνος Premium Partner στην Ελλάδα. Έχοντας πλέον στο portfolio των λύσεων μας και τα προϊόντα της Jabra, γίναμε ακόμα πιο ευέλικτοι και ανταγωνιστικοί στην υλοποίηση έργων για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και υποδειγματική εργονομία».

W+B

Αξίζει να σημειωθεί πως η Jabra διαθέτει μια πλήρη γκάμα προηγμένων και καινοτομικών ασύρματων και ενσύρματων headsets και συσκευών ανοικτής ακρόασης (speakerphones). Η έμφαση σε τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα στάδια σχεδίασης, κατασκευής και υποστήριξης των προϊόντων της έχει στόχο την απόδοση ποιοτικού ήχου, ανωτέρου επιπέδου εργονομίας, που διασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία των εργαζομένων.

Επιπλέον, οι προτάσεις της Jabra είναι πιστοποιημένες για χρήση και συνεργασία με κορυφαίες πλατφόρμες ολοκληρωμένης επικοινωνίας (Unified Communications) της Avaya, τις οποίες διαθέτει επί σειρά ετών στην ελληνική αγορά η Barphone. Ενδεικτικά οι σειρές προϊόντων της Jabra περιλαμβάνουν τα headsets γραφείου της σειράς Evolve, τα headsets για call centers της σειράς Engage, τα speakerphones της σειράς Speak, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το σύστημα Video Conferencing PanaCast

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Barphone, τα τελευταία 20 χρόνια είναι και Business Partner της Avaya. Το 2017 ανακηρύχθηκε “Avaya Diamond Partner”, μια αναγνώριση που αποτελεί την ύψιστη βαθμίδα πιστοποίησης της Avaya. H διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας της ελληνικής εταιρείας στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, την ανάπτυξη λογισμικού, την εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, ειδικά στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις που αναπτύσσει η Avaya.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *