Η Hewlett Packard Enterprise μας ξεναγεί στον κόσμο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης

Η Hewlett Packard Enterprise μας ξεναγεί στον κόσμο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης

HPE Brand

Πως μπορεί η τεχνολογία να απλοποιήσει τη ζωή μας; Πως μπορεί να συμβάλει η τεχνολογία στη νόσο Alzheimer; Υπάρχουν «έξυπνα» γήπεδα; Πως μία αυτοκινητοβιομηχανία χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να πάρει τη No 1 θέση στη Formula 1;

Απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα δοθούν στις 9 Οκτωβρίου, στο συνέδριο Discover More Athens 2019 το οποίο διοργανώνεται από την Hewlett Packard Enterprise, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Εισηγητές από όλο τον κόσμο θα θέσουν ερωτήματα για το επίπεδο ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων, των κρατικών υποδομών, καθώς και των λειτουργιών και δεδομένων που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την υγεία των ανθρώπων. Παράλληλα, θα προτείνουν λύσεις για να αξιοποιηθεί στο μέγιστο ο ψηφιακός μετασχηματισμός που επιβάλλεται να πραγματοποιήσει κάθε οργανισμός που επιθυμεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν εισηγήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του ευρύτερου τεχνολογικού κλάδου, μεταξύ των οποίων:

• Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος θα μας εισαγάγει στον κόσμο της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα μοιραστεί το όραμά του για μία λιγότερο γραφειοκρατούμενη Ελλάδα.

• Ο Dr Eng Lim Goh (Αντιπρόεδρος & CTO της HPE), ο οποίος θα αναδείξει τις δυνατότητες που προσφέρονται από την εκμετάλλευση των Άκρων (Edges) και της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

• Ο Sanjeev Katwa (Διευθυντής Τεχνολογίας της Tottenham), ο οποίος θα αναλύσει την phygital εμπειρία που βιώνουν όσοι επισκέπτονται το «έξυπνο» γήπεδο Tottenham Hotspur Stadium και το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΗΡΕ και της Tottenham.

• Ο Ian Henderson (Chief Technologist της HPE) έρχεται από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 για να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίον τα δεδομένα έφεραν την Mercedes-AMG Petronas στην κορυφή του πιο δημοφιλούς μηχανοκίνητου αγωνίσματος.

• Ο Hartmut Schultze (Evangelist και Engagement Manager της HPE), ο οποίος θα εξηγήσει πώς η ΗΡΕ μέσω της ταχύτατης συλλογής και ανάλυσης δεδομένων προσπαθεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της Νόσου Alzheimer.

DIRECT LICENSING

Empty server room with green and blue lights

Στη δεύτερη ενότητα του Discover More Athens, θα πραγματοποιηθεί πάνελ συζήτησης των CEO’s τεχνολογικών ηγετών της αγοράς, πάνω στο επίκαιρο θέμα των ευκαιριών που προσφέρονται σε όσους οργανισμούς επιχειρήσουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Στην κεντρική ατζέντα της συζήτησης θα βρίσκονται το Ψηφιακό Κράτος, οι Ψηφιακές Επιχειρήσεις, αλλά και οι μέθοδοι συνεργασίας μεταξύ των απαιτούμενων φορέων για την οικοδόμηση ενός υβριδικού κόσμου, στον οποίο η εξέλιξη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των πληροφοριών θα βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων στον φυσικό κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HPE για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μιχάλης Κασιμιώτης, δήλωσε: «Στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο κρισιμότερος παράγοντας επιτυχίας είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση και αξιοποίηση των δεδομένων τη στιγμή που αυτά δημιουργούνται. Η εκθετική τους αύξηση δημιουργεί μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, οπότε και την ανάγκη για μεγαλύτερη αυτονομία και ευφυία στο «έξυπνο» πλέον άκρο. Τα συστήματα που ενσωματώνουν δομές Τεχνητής Νοημοσύνης, Μηχανικής Μάθησης, αλλά και τα Νέα Μοντέλα Κατανάλωσης της Τεχνολογίας είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που επιταχύνουν τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιληφθούμε τη δύναμη της τεχνολογίας είναι η παρατήρηση επιτυχών εφαρμογών της, που έμπρακτα αναδεικνύουν τη συνδρομή της στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται. Αυτό είναι το φόντο στο οποίο θα εξελιχθεί το φετινό Discover More Athens και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε για ακόμα μία φορά αυτό το συνέδριο στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *