Η Kaley Cuoco αποκαλύπτει γιατί χώρισε τον άντρα των ονείρων της μετά το… πρώτο δείπνο

Η Kaley Cuoco αποκαλύπτει γιατί χώρισε τον άντρα των ονείρων της μετά το… πρώτο δείπνο

Ο γνωστός πρώην σύντροφός της και μια κακή του συνήθεια

Η Kaley Cuoco, η Penny του «The Big Bang Theory», είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον τζόκεϊ Karl Cook, εξομολογήθηκε ωστόσο μια πρώην σχέση της και το πόσο άδοξα έληξε.

Σε συνέντευξή της στη «Vogue», η Cuoco είπε πως όταν ήταν 19 χρονών τα είχε με έναν γνωστό ηθοποιό, που δεν κατονόμασε, όταν και άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβουδάκια.

Απλά πράγματα δηλαδή, όπως κοινές βόλτες με τον σκύλο της ή βραδιές με ταινίες και ποπκόρν στο σπίτι. «Κοιτούσα αυτόν τον τύπο και έλεγα: "Θα τον παντρευτώ, αυτός είναι ο πατέρας των παιδιών μου, είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του"».

wlkwt3

Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, «θέλησε να με βγάλει σε ένα πραγματικά πολύ ωραίο, ρομαντικό δείπνο, σαν έκπληξη. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη γιατί ποτέ μας δεν το είχαμε κάνει αυτό».

Αφού έφαγαν όμως και ήρθε ο λογαριασμός, τον έπιασε στα χέρια του «και τον κοιτούσε, πολύ σοβαρά. Κοιτούσε πάνω, κοιτούσε κάτω και το πρόσωπό του είχε σκοτεινιάσει».

Κάποια στιγμή έβγαλε το κινητό του και άνοιξε το κομπιουτεράκι κάνοντας πράξεις. Τότε κατάλαβε η Cuoco τι έκανε: «πολλαπλασίαζε για να αφήσει πουρμπουάρ 8%». «Ω θεέ μου, είναι τσιγκούνης! Είναι τσιγκούνης! Δεν αφήνει πουρμπουάρ».

wlkwt2

Κι έτσι εκείνη προφασιζόταν όλο δικαιολογίες για να επιστρέφει στο εστιατόριο και να αφήνει περισσότερα: «Ήταν αστείο, αλλά ήθελε να πληρώνει για τα πάντα, κι έτσι εγώ σκάρωνα πάντα όλα αυτά τα ψέματα … Ο κόσμος πίστευε πως ήταν τόσο γενναιόδωρος, αλλά εγώ πτώχευα», αποκαλύπτει.

«Τελικά χωρίσαμε μια βδομάδα αργότερα»…


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *