Η LG λανσάρει οθόνη LED με υψηλής ποιότητας ήχο και δυνατότητα τηλεδιάσκεψης

Η LG λανσάρει οθόνη LED με υψηλής ποιότητας ήχο και δυνατότητα τηλεδιάσκεψης

Getty Images/iStockphoto/ismagilov

Η LG Electronics και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions παρουσίασαν τη νέα οθόνη LG 130 ιντσών All-in-one LED (LAAF) η οποία κάνει τις τηλεδιασκέψεις και τις παρουσιάσεις πιο εύκολες, λύνοντας το πρόβλημα των συσκευών διάσκεψης με πολλές καλωδιώσεις και ανάγκη ειδικού τεχνικού για την εγκατάσταση και τη χρήση.

Η οθόνη LAAF διαθέτει κομψή εμφάνιση, είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία συναντήσεων. Η εντυπωσιακή εικόνα HDR10 δεν επισκιάζεται από το πλαίσιο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάζουν αποκλειστικά σε ό,τι εμφανίζεται, είτε πρόκειται για μία παρουσίαση PowerPoint είτε για μια τηλεδιάσκεψη.

Η ποιότητα της εικόνας έχει αναβαθμιστεί με έντονα χρώματα, και χάρη στην ευρεία οπτική της γωνία, είναι ορατή από όλους τους θεατές στον χώρο. Η οθόνη δεν χρειάζεται επιπλέον ηχεία για δυναμικό ήχο καθώς το ενσωματωμένο ηχητικό σύστημα της οθόνης χρησιμοποιεί ολόκληρη την οθόνη για παραγωγή ήχου έως και 162W, με ικανότητα 4,5W σε 36 ξεχωριστά σημεία. Ο περιβάλλων ήχος και η ευρυγώνια προβολή σημαίνουν ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να επεξεργαστούν το υλικό, ακόμη και σε μεγάλα δωμάτια με πολύ κόσμο.

GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO/PESHKOV

Η οθόνη LAAF διαθέτει πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία από απόσταση. Οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τηλεδιάσκεψη, κοινή χρήση οθόνης ή παρουσιάσεις, και να φιλοξενήσουν πολλές ροές δεδομένων ταυτόχρονα. Φυσικά, αυτές οι λειτουργίες εξαρτώνται από την εγκατάσταση και τον συνεργάτη για την πλατφόρμα ή τη σύσκεψη, γι’ αυτό και η LG σχεδίασε την LAAF να είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα ήχου. Αξίζει δε να σημειωθεί πως έχει πιστοποιηθεί με Creston Connected για τη συμβατότητά της.

Η ευκολία στη χρήση είναι σημαντική για την οθόνη μιας αίθουσας συνεδριάσεων, καθώς δεν έχει σημασία πόσο καλές είναι οι λειτουργίες της αν οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς να καλέσουν κάποιον από το τμήμα πληροφορικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG ανέπτυξε ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη, ειδικά ως προς το μενού. Η εναλλαγή των πηγών, το δύσκολο κομμάτι πολλών συναντήσεων με παράλληλη παρακολούθηση, γίνεται πλέον εύκολα, ενώ η οθόνη έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιείται αυτόματα όταν λαμβάνει σήμα βίντεο. Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα την οθόνη LAAF με δυνατότητα προσπέλασης για εγκατάσταση και συντήρηση. Το LG SuperSign CMS και το Signage 365Care διευκολύνουν τους πελάτες που είναι απασχολημένοι να διατηρούν τις οθόνες τους σε λειτουργία στη μέγιστη δυνατότητα.

Η νέα οθόνη LG 130 ιντσών LED All-in-One φέρνει νέα δεδομένα στις αίθουσες συνεδριάσεων. Η υψηλής ποιότητας εικόνα και ο ήχος στην οθόνη είναι αξιόπιστα και ανθεκτικά. Η εύκολη επιφάνεια εργασίας επιτρέπει σε αυτούς που εργάζονται μαζί να επικεντρωθούν στην εργασία, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Μία λύση για αίθουσες συνεδριάσεων όπως η LAAF, που ξεπερνά όλα τα εμπόδια, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *