Θέλεις να ξέρεις τι έρχεται; Διάβασε τι γράφει ο Ροκφέλερ στα απομνημονεύματά του

1Οικονομική κρίση; Παγκοσμιοποίηση; Συνωμοσιολογία; Θέλεις αλήθεια να γνωρίζεις τι έρχεται στο μέλλον για τον πλανήτη μας; Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ έψαξε και βρήκε αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα του ανθρώπου που χαρακτηρίζεται από πολλούς παγκοσμίως ως ο απόλυτος μαέστρος της νέας εποχής, μαριονετίστας των κρατών και των λαών.

Στα απομνημονεύματά του το 2003, ο David Rockefeller έγραψε:

“Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που εργάζεται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και κατηγορώντας μας για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή-έναν άλλο κόσμο , αν θέλεις. Αν αυτή είναι η κατηγορία, στέκομαι ένοχος, και είμαι περήφανος γι ‘αυτό”

Τα μεγάλια κεφάλια της παγκοσμιοποίησης λοιπόν θεωρούν πως η φυσική τάξη των πραγμάτων είναι ασταθής και πως πρέπει πρώτον να επικρατήσει ένα οικονομικό χάος έτσι ώστε μια νέα τάξη να εδραιοποιηθεί. Συνάμα θεωρούν πως υπερ-επιχειρήσεις πρέπει να κυβερνήσουν τον κόσμο έστω για λίγο…

Και εμείς ασχολούμαστε με τον κωλοτούμπα Αλέξη και τον… φέρελπι Κυριάκο…

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *