Θέλει να… δέσει Μπεργκ με «χρυσό» συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός

1Με έναν… σμπάρο δυο τρυγόνια. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα εκμεταλλευτούν την παρουσία της ομάδας στη Σουηδίας και πέραν του πρωταρχικού στόχου που είναι φυσικά η πρόκριση στα play off του Europa League επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης θέλουν να τρέξουν και το θέμα του Μάρκους Μπεργκ.

Όπως αναφέρεται στο «Goal» θα γίνει συνάντηση το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και την πλευρά του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» θα κάνουν πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον διεθνή φορ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επικοινώνησε προ δεκαημέρου με την οικογένεια Λέρμπι που έχει τα δικαιώματα του παίκτη και ζήτησε να γίνει σύντομα η συνάντηση και ενώ αρχικά επρόκειτο να γίνει η σχετική συζήτηση στην Ολλανδία, αλλά αναβλήθηκε λόγω ταξιδιού των μάνατζερ στην Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να προτείνει επισήμως (έχει ενημερώσει ουσιαστικά την πλευρά του παίκτη) συμβόλαιο το οποίο θα λήγει το 2019 και απολαβές που θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ και θα προβλέπονται και μπόνους.

Προσεχώς αναμένεται να πέσει στο τραπέζι και το θέμα του Κάρλος Ζέκα και η συγκεκριμένη υπόθεση μοιάζει πιο ξεκάθαρη και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα. Στον Πορτογάλο θα προταθεί συμβόλαιο μέχρι το 2019 με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *