Θέλει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο Προμηθέας

Θέλει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη ο Προμηθέας

Στο στόχαστρο του Προμηθέα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον Μάκη Γιατρά να θέλει γι' ακόμη ένα καλοκαίρι να πάρει τον έμπειρο ψηλό στην Πάτρα.

Στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ από το 2012, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ξεκάθαρα ο παίκτης-σημαία της ομάδας. Είναι ταυτόχρονα και εκείνος που έχει κάνει τις μεγαλύτερες "θυσίες" από κάθε άλλον, με αποτέλεσμα στα 36 του χρόνια να μην θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στον Δικέφαλο του Βορρά. Ο πολύπειρος ψηλός που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της ρακέτας έχει μεν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η σεζόν 2019/20 θα τον βρει στο ρόστερ του.

Τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Μαργαρίτης είναι πολλά, την ώρα που το μέλλον του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου ζει μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχώρησε για να αναλάβει την ΑΕΚ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς παραιτήθηκε από τον ρόλο του προέδρου και ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα φέρει η επόμενη μέρα σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες μπάσκετ της χώρας.

Την ίδια ώρα, ο Μαργαρίτης γνωρίζει ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι υπάρχει η προοπτική του Προμηθέα. Ο Μάκης Γιατράς τον θέλει εδώ και χρόνια στην Πάτρα, οι δυο τους είχαν μάλιστα συνεργαστεί στον Κεραυνό Αιγίου την… περασμένη δεκαετία και δεν αποκλείεται φέτος οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά. Ο βετεράνος σέντερ δεν θα έχει πρόβλημα να σπάσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είναι πάντως συναισθηματικά δεμένος, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πελοπόννησο στον ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ πίσω από τον Οκτάβιους Έλις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και οι Αχαιοί να ασχοληθούν με ακόμη έναν Έλληνα ψηλό. Αυτό θα σημαίνει, βέβαια, πως θα πρέπει να αλλάξουν τον σχεδιασμό τους, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, ώστε να κοιτάξουν λύσεις από την αμερικανική αγορά για τις θέσεις των γκαρντ μιας και δεν ασχολούνται πλέον με τον Λευτέρη Μποχωρίδη τον οποίο είχαν εδώ και καιρό στο στόχαστρό τους.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *