Θανατικές απειλές στην Οκλαχόμα Σίτι για το trade του Τζορτζ

Θανατικές απειλές στην Οκλαχόμα Σίτι για το trade του Τζορτζ

Ένας οπαδός της Θάντερ έστειλε δύο φωνητικά μηνύματα μετά την ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ, απειλώντας να σκοτώσει τους πάντες στην ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι.

Η ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ στους Λ.Α. Κλίπερς δεν άρεσε σε πολλούς στην Οκλαχόμα Σίτι. Ένας οπαδός της Θάντερ έφτασε μάλιστα στο σημείο να εκφοβίσει με θανατικές απειλές τον general manager Σαμ Πρέστι και όλους όσοι ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο trade.

"Ανταλλάξατε τον Πολ Τζορτζ αλλά κρατήσατε τον Ρέιμοντ Φέλτον. Κρατήσατε τον Άντρε Ρόμπερσον. Δεν αγαπάτε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ; Ελπίζω να σας σκοτώσει όλους. Θέλω να σκοτώσω τους πάντες", αναφέρει το ένα από τα δύο φωνητικά μηνύματα που έστειλε κάποιος στα γραφεία της Θάντερ, όπως αποκάλυψε ο σταθμός KOCO News.

Ο εν λόγω πρόσθεσε ακόμα ότι ζει στην Βιρτζίνια, δεν τον νοιάζει εάν η ομάδα τον καταδώσει και ότι σκοπεύει να βάλει βόμβα στην Οκλαχόμα Σίτι, μόλις την επισκεφτεί. Εν συνεχεία έστειλε και δεύτερο φωνητικό μήνυμα, αυτή τη φορά απευθυνόμενος προσωπικά στον Σαμ Πρέστι, απειλώντας την ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η Θάντερ έστειλε τα δύο μηνύματα στην τοπική αστυνομία, η οποία εξετάζει την υπόθεση.

Photo credits: AP Photo/Sue Ogrocki

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *