«Θα μπορούσα να απαγορεύσω στον Χρήστο Δάντη να λέει “Το παλιό μου παλτό”»

«Θα μπορούσα να απαγορεύσω στον Χρήστο Δάντη να λέει “Το παλιό μου παλτό”»

Η απάντηση της Σάννυ Μπαλτζή στον τραγουδιστή με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του

Πριν λίγες ημέρες, ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» για το τραγούδι του «Καρ@@λα σε μισώ», που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε εκείνους που δεν είχαν δει θετικά το νέο τραγούδι του και είχαν εκφραστεί αρνητικά δημοσίως, ήταν και η Σάννυ Μπαλτζή με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο τραγούδι «Το παλιό μου παλτό», που αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Χρήστος Δάντης στην τελευταία του συνέντευξη, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τη Σάννυ Μπαλτζή πως δεν συμβαδίζει με την εποχή της.

«Με τη Σάννυ Μπαλτζή δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ κλείνω πόρτες. Όταν μου κλείνουν την πόρτα, την κλείνω κι εγώ. Ποτέ δε λέω ποτέ, στο αν θα ξανασυνεργαστούμε, αλλά δεν είναι μέσα στα ζητούμενα μου αυτή τη στιγμή. Δεν με στεναχώρησαν αυτά που είπε. Τραγουδάω ό,τι συμβαδίζει με την εποχή και η Σάννυ δυστυχώς δεν συμβαδίζει με την εποχή της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» κι έδωσε τη δική της σκληρή απάντηση στον πρώην συνεργάτη της.

«Η σχέση μου με τον Χρήστο Δάντη ήταν όπως ήταν πάντα. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί με τον Χρήστο. Είχαμε την ευλογία να κάνουμε “Το παλιό μου παλτό” και άλλα τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος. Από εμένα είναι μια χαρά η σχέση, έχεις μάθει κάτι; Εγώ πόρτα δεν έχω κλείσει και γενικότερα δεν κλείνω πόρτες στη ζωή μου. Η δημιουργική μου πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Ούτως ή άλλως θεωρώ ότι με τον Χρήστο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να δώσουμε στον κόσμο. Καλώς ή κακώς “Το παλιό μου παλτό” είναι τραγούδι που δύσκολα θα ξεπεραστεί», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν ήταν ο τίτλος του τραγουδιού σαφώς. Είπα την άποψη μου για ένα προϊόν. Ο Χρήστος έκανε κριτική στο τι είμαι εγώ, αν με ακολουθεί ο κόσμος ή δεν με ακολουθεί ο κόσμος, ότι έχω μείνει πίσω. Δεν χρειάζεται να πω εγώ τι είμαι, ούτε ο Χρήστος να πει τι είμαι. Θα δούμε τις τελευταίες επιτυχίες ποιες είναι και από εκεί θα φανεί. Δεν μπορώ να το πάρω προσωπικά γιατί δεν είμαι τραγουδίστρια. Όσον αφορά στα τραγούδια μου, έρχομαι από μια τεράστια επιτυχία τα “Δεύτερα Κλειδιά” με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πριν τρεις μήνες βγήκε το “Μικροπράγματα” με τον Κωστή Μαραβέγια. Θεωρώ ότι είμαι απόλυτα επίκαιρη. Εγώ το “Παλτό” το έχω αφήσει πίσω μου. Αν κάποιος θέλει να το φορέσει και να κινείται με αυτό είναι οκ. Όταν γίνονται κάποιες δηλώσεις τόσο έντονες, θα μπορούσα κι εγώ να περάσω σε μια αντεπίθεση, όπως αυτό που έκανε ο Μουκίδης, και να απαγορεύσω να λέει ο Χρήστος “Το παλιό μου παλτό”. Είναι ένα τραγούδι το οποίο του έδωσε μεροκάματα. Το να αναφέρεται προσωπικά σε κάποιον που του έκανε μια παρατήρηση σε σχέση με το προϊόν του, για μένα είναι λάθος και δείχνει πολλά πράγματα για αυτό που είμαστε».

Και τόνισε πως θα έγραφα ένα κομμάτι για τον Χρήστο Δάντη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στα ζητούμενα της.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *