«Θα χαστούκιζα ξανά τον Ισραηλινό στρατιώτη» δηλώνει η Αχέντ Ταμίμι

Η Αχέντ Ταμίμι δεν μετανιώνει που χαστούκισε έναν Ισραηλινό στρατιώτη, αν και πέρασε 8 μήνες στη φυλακή για την πράξη της.
Η 17χρονη, που έχει εξελιχθεί σε σύμβολο για τους Παλαιστίνιους, αφέθηκε ελεύθερη την Κυριακή. «Πιστεύω ότι αυτή ήταν μια κανονική και φυσιολογική αντίδραση. Οποιοσδήποτε στη θέση μου μάλλον θα έκανε το ίδιο», δήλωσε η Παλαιστίνια έφηβη. «Και πιστεύω ότι δεδομένων των συνθηκών και της κατάστασης, ναι, το πιθανότερο είναι ότι ακόμη κι αν γνώριζα ότι θα μου κοστίσει οκτώ μήνες στη φυλακή, να το ξαναέκανα», συμπλήρωσε.
Η Ταμίμι εξήγησε ότι αισθανόταν πολύ οργισμένη και θυμωμένη όταν χτύπησε τον Ισραηλινό στρατιώτη, επειδή είχε τραυματιστεί σοβαρά από πλαστική σφαίρα του στρατού ο έφηβος ξάδελφός της.
«Έχασα ένα κομμάτι της ζωής μου, το κομμάτι της εφηβείας, το κομμάτι της παιδικής ηλικίας. Νιώθω ότι μου το άρπαξαν», συμπλήρωσε η νεαρή που τώρα θέλει να σπουδάσει νομική για να μπορέσει να προωθήσει τον παλαιστινιακό σκοπό. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *