Θερμά συγχαρητήρια Τσαβούσογλου στον νέο Έλληνα ομόλογό του Ν. Δένδια

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε μέσω twitter και στα ελληνικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στον νέο ομόλογό του Νίκο Δένδια, αναφέροντας ότι είχαν εργαστεί μαζί για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στο μήνυμά του, ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρει: «Συγχαίρω ειλικρινά τον Νίκο Δένδια, ο οποίος ορίστηκε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε και πάλι μαζί για την περαιτέρω προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μας».

Συγχαίρω ειλικρινά τον Νίκο Δένδια, ο όποιος ορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε και πάλι μαζί για την περαιτέρω προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μας.@NikosDendias

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) July 8, 2019

Σε χθεσινοβραδινό του μήνυμα στο Τwitter ο Τούρκος ΥΠΕΞ συνεχάρη τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά αναφέροντας ότ ι «πιστεύω ότι υπό την ηγεσία του, η φιλία μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού και οι διμερείς μας σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *