Θηβαίος: Είμαι πέντε μήνες καθαρός

Θηβαίος: Είμαι πέντε μήνες καθαρός

Η εξομολόγηση του γνωστού τραγουδοποιού για την μάχη που δίνει με το αλκοόλ

Ο γνωστός τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» στην ΕΡΤ και ήταν άκρως εξομολογητικός καθώς μίλησε ανοιχτά για τη «μάχη» που δίνει με το αλκοόλ. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που κάνει γνωστό το πρόβλημα εξάρτησης που προσπαθεί όπως ανέφερε να αντιμετωπίσει.

«Κάθε άνθρωπος μπορεί και έχει δύναμη να το κάνει. Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό από το ΚΕΘΕΑ, τον Παναγιώτη τον Στούπα. Πιστεύω δύο πράγματα πολύ σημαντικά. Το καλύτερο αύριο χτίζεται με ανθρώπους με δύσκολο χτες. Όπως λέει και η γυναίκα μου κάθε άνθρωπος για να είναι πιο σημαντικός, πρέπει να είναι πιο βαθύς και από το τραύμα του», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Θηβαίος.

Στη συνέχεια ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη νομιμοποίηση του αλκοόλ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το χειρότερο είναι με τη νομιμοποίηση του αλκοόλ. Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας φίλος και με ταρακούνησε: “Εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο”. Δηλαδή μπορείς να βρεις μπύρες ή οτιδήποτε. Είναι πολύ χειρότερο γιατί κανένας ηρωινομανής δεν χτυπάει ένεση μπροστά στα παιδιά του. Εμείς ανοίγουμε τα τσίπουρα, τα κρασιά, τις μπύρες μπροστά στα παιδιά μας και είναι φρίκη αυτό το πράγμα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποιος τον παρακίνησε: «Η γυναίκα μου, η Μαριά και φυσικά ο Παναγιώτης και το θέλω μου. Είδα τη ζωή μου με άλλο μάτι. Είμαι πέντε μήνες καθαρός», είπε και κατέληξε: «Πάντα όμως υπάρχει και το άλλο. Εμείς οι αλκοολικοί πρέπει να λέμε ότι είμαστε αλκοολικοί».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *