Θλίψη για το θάνατο της Ρίκας Βαγιάννη

Θλίψη για το θάνατο της Ρίκας Βαγιάννη

Δεκάδες τα συγκινητικά μηνύματα από φίλους και συναδέλφους της

Η είδηση ότι η Ρίκα Βαγιάννη «έφυγε» από τη ζωή σκόρπισε θλίψη σε όσους τη γνώριζαν προσωπικά, αλλά και σε όσους την ήξεραν από την τηλεόραση και μέσα από τα κείμενά της.

Από νωρίς την Τρίτη, που έγινε γνωστή η είδηση ότι η Ρίκα δεν είναι πια κοντά μας, τα social media «πλημμύρισαν» με δεκάδες συγκινητικά μηνύματα και «αντίο» από τον απλό κόσμο, που την αγάπησε μέσα από τα γραπτά της και την τηλεοπτική παρουσία της ως παρουσιάστρια ή ηθοποιός. Το δικό τους αντίο στο «Ρικάκι» τους είπαν και οι συνάδελφοί της, αρνούμενοι οι περισσότεροι να αποδεχτούν ότι δεν θα ακούσουν ξανά αυτό το βροντερό της γέλιο να ηχεί στα αυτιά τους.

Ο καθένας είχε να διηγηθεί και από μία ιστορία για εκείνη. Κάποιοι γνώριζαν για το πρόβλημα της υγείας της και τον «Γολγοθά» που ανέβαινε αθόρυβα τα τελευταία χρόνια. Αλλά και αυτοί ήταν λίγοι, αφού η Βαγιάννη δεν μιλούσε για το πρόβλημά της.

Το «αντίο» στη Ρίκα είπαν και αρκετοί καλλιτέχνες, αλλά και πολιτικοί και όλοι τους στάθηκαν στο μοναδικό της χαρακτήρα και στο ιδιαίτερο χιούμορ της. Η Ειρήνη Νικολοπούλου, στο πλευρό της οποίας ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία η Ρίκα συγκίνησε με το post της στο Instagram. Η Αγγελική Νικολούλη, η Νατάσα Ράγιου, η Νανά Παλαιτσάκη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, που μάλιστα αναφέρθηκε σε μία απίστευτη ατάκα της για την απόφασή της να εγκαταλείψει οριστικά την Υποκριτική, αποχαιρέτησαν κι εκείνοι τη Ρίκα.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα posts

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Αντίο Ρίκα μου (:Βαγιάνη) Μαζί μου η πρώτη σου φορά στην τηλεόραση Μega “Studio 5”Τόσο έξυπνη τόσο ετοιμόλογη χείμαρρος τόσο αντι-δήθεν μια αντικονφορμίστρια καλλιεργημένη συναρπαστική γυναίκα με θηλυκότητα & προσωπικότητα Τόοοοσο γρήγορα , γιατί ;Η φωτό από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση 1992»

Νατάσα Ράγιου: «Έφυγες τελικά. Ξύπνησες για λίγο εκεί στην εντατική, μας την είπες και την έκανες. Φευγάτη πάντα ρε γ…ο.. Τίποτα δεν μπορώ να σου γράψω τώρα. Αργότερα. Ξέρεις εσύ Ρικάκι»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Ποτέ δεν μου είχε πει άλλος άνθρωπος «Η έβδομη τέχνη και η υποκριτική σώθηκαν γιατί τις εγκατέλειψα νωρίς» . Έξυπνο κορίτσι, με χιούμορ και παιδεία»

Αγγελική Νικολούλη: «Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου. Να κάνεις τις πιο όμορφες παρέες…θα βρεις πολλούς δικούς μας εκεί…»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Απλά, δεν το πιστεύω ακόμη! Ήσουν τόσο ξεχωριστή! Καλό ταξίδι»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Πόσα χρόνια πίσω να γυρίσω Ρίκα μου! Πόσα να θυμηθώ και πόσα να γράψω! Αν στη λέξη αξιοπρέπεια πρέπει να βάλουμε επίθετα δίπλα αρκεί μια φωτογραφία σου. Θυμάμαι όλα τα λόγια σου… Θυμάμαι το φως των ματιών σου, το χαμόγελο σου και πως πάντα είχες μια καλή κουβέντα για όλους! Λιγοστοί σαν εσένα στο χώρο αυτό. Με το κεφάλι ψηλά… Ρίκα μου»

Χρήστος Φερεντίνος: «Γλυκειά, αφασία, ανατρεπτική, μέσα σ όλα ,πανέξυπνη, μορφωμένη, κουκλαρα, αστεία, πειραχτήρι ,έξω καρδιά ….είδος συλλεκτικό το Ρικακι μας Θα μας λείψει»

Ρούλα Κορομηλά: «”Ποτέ δεν χρειαζόμουνα πολλά για να γίνω ευτυχισμένη” είχες πει… Υπέροχη και αληθινή. Αντίο Ρίκα»


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *