Θοδωρής Σταθόπουλος: «Ναι είμαι Gay»

1Ο Θοδωρής δούλευε σα δημοσιογράφος σε τηλεοπτικές εκπομπές από το 2000 μέχρι την εποχή που το κανάλι Alter έκλεισε και έτσι ο ίδιος, μαζί με στρατιά άλλων συναδέλφων του, μπήκαν στην ανεργία.
Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής δούλεψε σε gay club χορεύοντας και κάνοντας show, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και καμία φορά ακόμη λιγότερα ρούχα. Τότε ήταν που τον πρόσεξαν άλλοι συνάδελφοί του και έγινε ο ίδιος πρώτη είδηση.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες άλλες φωτογραφίες, που ο ίδιος ποζάρει γυμνός, κυρίως με τα οπίσθια, και έτσι ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος δημοσιευμάτων. Ο Θοδωρής απαντά σε όλα αυτά από το BLOG του (stomialoenosgatou.blogspot.gr) και βάζει τέλος στη φημολογία μιλώντας για τον εαυτό του, για τις προθέσεις του και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε ο ίδιος:

«Επειδή εδώ και κάποιες μέρες παρακολουθώ κάποια άρθρα που ανεβαίνουν σε διάφορα blogs και που σαν θέματα τους έχουν το γεγονός ότι έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με κάτι άλλο από αυτό που έκανα πριν από δύο χρόνια και επειδή η χαζομάρα ορισμένων με κάνει να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου, μεταφορικά πάντα, γιατί κυριολεκτικά είναι μια εντελώς συνειδητή μου επιλογή και λογαριασμό δεν έχω να δώσω σε κανέναν και πόσο μάλλον σε κρυφές αδελφές που θα πρέπει πρώτα να δουν τα θέματα τους και μετά να ασχοληθούν με το αν πρέπει ή όχι να φωτογραφίζομαι γυμνός, έφτασα στο σημείο που θέλω να πω την δική μου άποψη για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Αρχικά, ναι, είμαι Gay, wow τι μεγάλη αποκάλυψη το 2013 να δηλώνει ένας άνθρωπος ότι προτιμά να έχει σεξουαλικές επαφές με άτομα του ίδιου φύλου! Υπήρξα gay από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και στα 17 μου έκανα αυτό που πολλοί θα ήθελαν να έχουν κάνει! Μίλησα στην οικογένεια μου για αυτό, με αποδέχτηκαν και από τότε οι σχέσεις μας είναι ακόμα καλύτερες από ότι ήταν μέχρι τότε! Και ναι είμαι υπερήφανος γιατί δεν έχω παρασύρει στο ψέμα μια ανυποψίαστη κοπέλα που θα την χρησιμοποιούσα για βιτρίνα προκειμένου να καλύπτω αυτό που είμαι πραγματικά! Και ναι αυτό με κάνει πολύ περισσότερο άνδρα από κάποιους που κάνουν γάμους και οικογένειες ενώ τα βράδια τα περνούν αγκαλιά με τεκνά!

Έτσι δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε καμιά γεροντοκόρη κρυφή, aγ@@τη, καταπιεσμένη πανελίστρια αδερφή που θεωρεί τον εαυτό της δημοσιογράφο όταν ασχολείται με τον κώλο μου, όσο ωραίος και να είναι!

Κατά δεύτερον όλοι αυτοί οι οποίοι θεωρούν μεμπτό το να δουλεύεις και να βγάζεις τίμια το ψωμί σου ακόμα και με το να επιδεικνύεις τα σωματικά σου προσόντα ΑΝ έχουν έστω και μια μικρή αίσθηση ντροπής να μου απαντήσουν γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκαν μαζί μου όταν επί 13 χρόνια επιδείκνυα τα όποια πνευματικά προσόντα είχα! Και για να δείτε πόσο υποκριτικό είναι το σύστημα αυτό όταν όντως υπήρξα παρουσιαστής σε εκπομπή αυτός ο χαρακτηρισμός δεν μου αποδόθηκε ποτέ αλλά το θυμήθηκαν όλοι όταν αποφάσισα να γίνω χορευτής γιατί έτσι γούσταρα!

Ηρεμήστε λοιπόν κουκλίτσες μου και ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό αφού έχετε μείνει οι τελευταίοι δημοσιογράφοι lifestyle που δυστυχώς ή ευτυχώς έχετε ακόμα δουλειά και δείξτε σε μας που έχουμε μείνει εκτός ότι δικαίως κατέχετε την θέση που κατέχετε και δεν επιβεβαιώνεται αυτό που λέει ότι ” τα σκατά επιπλέουν”.
Γιατί το να σας πληρώνουν γράφοντας κείμενα για τον κώλο μου, το μόνο που σας κάνει είναι δημοσιογράφους του κώλου!»

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *