Ιδιοκτήτης Ρόκετς: “Κάποια στιγμή θα τους κλωτσήσουμε στον κ..ο”

Ιδιοκτήτης Ρόκετς: "Κάποια στιγμή θα τους κλωτσήσουμε στον κ..ο"

Ο Τίλμαν Φερτίτα έβγαλε το καπέλο στους Γουόριορς. Ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς εγγυήθηκε όμως ότι αργά ή γρήγορα οι Ρόκετς θα τους… κλωτσήσουν στον κ..ο!

Ο Τίλμαν Φερτίτα είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει μετά τον δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό των Ρόκετς από τους Γουόριορς στο Toyota Center. Ο ιδιοκτήτης των "ρουκετών" παραδέχτηκε ότι οι πρωταθλητές "μας κλώτσησαν στον κ..ο μέσα στο γήπεδό μας. Μας νίκησαν με 10 πόντους διαφορά στο 4ο δωδεκάλεπτο και αυτό είναι απαράδεκτο". Εγγυήθηκε πάντως ότι κάποια στιγμή η ομάδα του θα ανταποδώσει.

"Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα μας. Ο Τζέιμς είναι 30 ετών. Ο Χακίμ (Ολάζουον) δεν κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα πριν από τα 31. Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κατακτήσουμε πρωταθλήματα με τον Τζέιμς Χάρντεν, επειδή δεν θα κάτσουμε εδώ. Θα πάμε για μάχη κάθε χρονιά. Θα έχουμε δυνατή offseason και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε την ομάδα", είπε αρχικά το αφεντικό των Τεξανών.

"Οι Γουόριορς μας έδειξαν γιατί είναι οι πρωταθλητές. Θα μάθουμε από αυτό και θα επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά και κάποια στιγμή θα τους κλωτσήσουμε εμείς στον κ..ο. Μπορώ να σας το υποσχεθώ αυτό", πρόσθεσε ο Φερτίτα, ο οποίος έχει την ιδιοκτησία της ομάδας την τελευταία διετία, αλλά και τις δύο χρονιές είδε τους Γουόριορς να μπαίνουν στον δρόμο της.

"Είμαι μαχητής. Αυτή είναι η κουλτούρα μου. Τους είχαμε τους Γουόριορς. Έπρεπε να τους πατήσουμε στον λαιμό την προηγούμενη φορά και να τους τον κόψουμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν λες «ας βάλουμε μερικά σουτ και θα νικήσουμε». Τους πατάς στον λαιμό, επιστρέφεις τη σειρά στο Χιούστον και την τελειώνεις στα έξι ματς. Θα το μάθουμε όμως τα χρόνια που έρχονται", κατέληξε ο ιδιοκτήτης του Χιούστον.

Photo credits: AP Photo/Michael Wyke

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *