Ιταλίδα: Όμορφη πολιτικός δέχτηκε πρόταση γάμου από… σέξι παρουσιάστρια

15Η Ιταλίδα υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, Μαρία Έλενα Μπόσκι, η οποία, στα 33 της χρόνια, κλέβει την παράσταση στην κυβέρνηση Ρέντζι, χάρη στο εντυπωσιακό της παρουσιαστικό θέλει να γίνει μητέρα σύντομα, για να προλάβει να αποκτήσει τρία παιδιά.

Εξομολογείται στο «Vanity Fair» ότι είναι αγχωμένη για τα χρόνια που περνούν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον ιδανικό άντρα, για να κάνει οικογένεια.

«Π13αιδιά; Θα ήθελα τρία. Και υπάρχουν φορές που νομίζω ότι έχω αργήσει… Επιθυμώ πολύ να βρω ένα σύντροφο. Είμαι μόνη εδώ και ένα χρόνο και λείπει από τη ζωή μου η συντροφικότητα. Επιστρέφω στο σπίτι αργά από τη δουλειά, το σπίτι είναι πάντα άδειο, υπάρχει μόνο ένα ποτήρι γάλα με λίγα μπισκότα και συνήθως έχω περάσει τη μέρα μου, συζητώντας με την αντιπολίτευση πάνω στις τροπολογίες της. Θα ήθελα τουλάχιστον να περνώ τον ελεύθερό μου χρόνο με κάποιον που να μπορώ να μοιραστώ ένα κοινό μέλλον» εξομολογήθηκε η καλλονή του ιταλικού υπουργικού συμβουλίου.

12«Ψάχνεις σύζυγο; Σε παντρεύομαι εγώ» της έγραψε στο Twitter η 14τηλεπαρουσιάστρια Σελβάτζα Λουκαρέλι, επισυνάπτοντας στον προσωπικό της λογαριασμό την επιστολή που προορίζεται για την Μπόσκι, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως… συμπάσχει μαζί της, όταν το βράδυ γυρίζει στο σπίτι και είναι μόνη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *