Ιτούδης: “Ξέρουμε τις αδυναμίες της Ρεάλ Μαδρίτης”

Ιτούδης: "Ξέρουμε τις αδυναμίες της Ρεάλ Μαδρίτης"

Ετοιμος να ανέβει βουνό, γνωρίζοντας όμως ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αδυναμίες, δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Πολύ έμπειρος από αγώνες αυτού του επιπέδου, ο Δημήτρης Ιτούδης ξέρει τι πρέπει να κάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four της Βιτόρια το βράδυ της Παρασκευής (17/5). Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το μεγάλο παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία έχει σύμφωνα με εκείνον αδυναμίες που πρέπει οι Μοσχοβίτες να χτυπήσουν.

Για τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα του: “Χρειάζονται πολλά και όχι μόνο ένα πράγμα για να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, σωματικά και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί μέσα στο γήπεδο. Να δημιουργήσουμε αυτό που μας αναλογεί, να το φτιάξουμε εμείς”.

Για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Εχουμε να κάνουμε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει παίξει σε έξι Final Four και έχει κερδίσει δύο τίτλους. Εχει έναν εξαιρετικό προπονητή και είναι ένα εξαιρετικό σωματείο. Εχουμε να ανέβουμε ένα βουνό, το οποίο το έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Ξέρουμε τις δυνατότητες της Ρεάλ, όπως ξέρουμε και τις αδυναμίες της. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να δημιουργήσουμε λάθη, να σουτάρουμε καλά. Αν όλα αυτά συνδυαστούν, θα είναι καλό για την ομάδα μου".

Για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα: “Οχι, αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο Final Four. Δεν είμαι ο πλέον ειδικός για να κάνω σχόλια. Ξέρουν καλύτερα εκείνοι που ασχολούνται”.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *