Κάλα και Μπελκαρουί για παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

1Πήρε για τα καλά φόρα η ΑΕΚ στις μεταγραφές και δεν πρόκειται να σταματήσει στους Μπάρκα και Τσιγκρίνσκι, τη στιγμή που εκκρεμεί και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπακασέτα. Η «Ένωση» φαίνεται πως θα κινηθεί για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να είναι απόλυτα οχυρωμένη στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» είναι ο Χουάν Κάλα και ο Χικάμ Μπελκαρουί. Ο πρώτος, 26χρονος Ισπανός αμυντικός της Χετάφε, έπαιξε στην «Ένωση» στο πρώτο μισό της σεζόν 2011/12 αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ανήκει στη Χετάφε που υποβιβάστηκε, αλλά έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να επιστρέψει, εσχάτως στο γάμο του Μιγκέλ Κορδέρο. Ο δεύτερος είναι 26χρονος από την Αλγερία, αριστεροπόδαρος και με ύψος 1,95μ, ενώ μένει ελεύθερος από τη Νασιονάλ Μαδέιρα.

Πάντως πιο μπροστά στις προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή η απόκτηση εξτρέμ και σέντερ φορ. Για τη θέση του επιθετικού, φημολογείται πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στο εξωτερικό τις επόμενες μέρες. Ο Μίλαν Τζούριτς της Τσεζένα, ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ που μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ, αλλά και ο Απόστολος Βέλλιος (αν και είναι πολύ δύσκολη περίπτωση) βρίσκονται στα υπόψη της «Ένωσης».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *