Κάποια στιγμή, ίσως πολύ σύντομα, χρειαστεί να φορέσεις το τιμημένο Χακί… Κοίτα να είσαι έτοιμος!

1Είμαι σίγουρος ότι και σε εσένα έχει αρχίσει και φυτρώνει αυτή η ιδέα… Πότε θα σε φωνάξουν να υπερασπιστείς την Πατρίδα, από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, που πλέον κάνουν ότι θέλουν.

Άρχισε να συνηθίζεις την ιδέα…

Σύντομα θα κληθούμε να φορέσουμε και πάλι το χακί και αυτή θα φορά θα πολεμήσουμε ίσως και θα πέσουμε υπερ πίστεως και πατρίδος.

Άσε τι λένε οι ανθέλληνες, η χώρα αυτή όποτε χρειάσθηκε να φορέσει το χακί είχε πάντα το Θεό μαζί της, γιατί οι Έλληνες ανέκαθεν πολεμούσαν υπέρ Πίστεως, Πατρίδος και οικογένειας.

Αυτή η χώρα προστατεύεται άνωθεν και όταν έρθει ώρα θα αναδείξει και τους ηγήτορες της… ήδη στο παρασκήνιο γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες! Αν και όταν έρθει η ώρα δεν θα μπορείς να το αρνηθείς!!!

Μπορεί να ακούγεται χουντικό, χρυσαυγίτικο και ακροδεξιό, αλλά μην ξεχνάς την ιστορία μας συμπατριώτη. Εμείς οι Έλληνες πολεμάμε για το Θεό μας, την Πατρίδα και την Οικογένεια μας. Για κανέναν άλλον πούστη.

Όσο για τα κουμάσια που τώρα νομίζουν ότι μας κυβερνούν μην φοβάσαι…

Όποτε χρειάσθηκε εμείς να βάλουμε το χακί όλοι αυτοί έγιναν λαγοί και έτρεχαν σε Βουλγαρίες και Ρωσίες για να κρυφτούν. Τώρα θα τρέχουν σε Γερμανίες και Αλβανίες και Σκόπια.

Εμείς όμως φίλε συμπατριώτη θα πολεμήσουμε και αν χρειασθεί θα πέσουμε υπερ βωμών και εστιών…

Να ξέρουν όμως οι ριψασπείς ότι όσοι από εμάς επιζήσουν στο μενού μας θα τους έχουμε πρώτο πιάτο…

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν… Για την μάνα μας, τον πατέρα, τη σύζυγο, τα παιδιά μας… για όλους αυτούς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμα και την ψυχή μας.

Ετοιμάσου… ψυχικά…. σωματικά και πνευματικά… πλησιάζει η ώρα που θα σημάνουν οι καμπάνες…
Ζαχαρίας Μυτιληνιός ΠΑΡΟΝ

www.e-koutsobola.gr

Kατοχικά Νέα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *