Καθυστερούν κι άλλο την «Αγιά-Σοφιά»

1Κι άλλη υπομονή για την «Αγιά-Σοφιά» θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Παρά την πίστη ότι κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν νομικά, το αίτημα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης της περιβαλλοντικής μελέτης έγινε τελικά αποδεκτό από το ΥΠΑΠΕΝ.

Θεωρώντας βάσιμη αιτιολογία λοιπόν ότι μεσολάβησε το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών και γι’ αυτό τον λόγο δεν πρόλαβαν να συνταχθούν οι θέσεις του Δήμου πάνω στο ζήτημα, το Υπουργείο παρέτεινε τη διαδικασία για 45 ακόμα (εργάσιμες) ημέρες.

Κάτι που σημαίνει ότι από ‘κει που το τελευταίο στάδιο πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας θα τελείωνε την προσεχή Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, η λήξη του πλέον μετατίθεται για σχεδόν δυο μήνες αργότερα.

Μπορεί λοιπόν η συγκεκριμένη εξέλιξη να μη δημιουργεί κάποια ανησυχία για εμπλοκή στο θέμα (δεδομένου ότι το ΣτΕ έχει δικαιώσει πανηγυρικά την ΑΕΚ) ωστόσο η νέα καθυστέρηση προκαλεί αν μη τι άλλο εκνευρισμό και απορίες για το τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει ο Δήμος.
Η απόφαση της γενικής γραμματείας του ΥΠΑΠΕΝ που διέρρευσε από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΥΠΑΠΕΝ

ΘΕΜΑ: Παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής”

Έχοντας υπόψη: 1. Το Νόμο … 9. Το υπ΄ αριθμ. 2287/14.9.15 του Γραφείου Γενικής Γραμματέως ΥΠΑΠΕΝ με το οποίο διαβιβάσθηκε στη ΔΙΠΑ/ΥΠΑΠΕΝ το υπ΄ αριθμ. 18218/10.09.15 έγγραφο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος…

Αποφασίζουμε την παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου “Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής” για πρόσθετο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) εργασίμων ημερών από τις 22-9-2015 (λήξη χρόνου αρχικά προβλεπόμενης προθεσμίας διαβούλευσης), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του Ν. 4014/2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ»

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *