Και κερατάς και δαρμένος! Έπιασε την γυναίκα του με δύο άνδρες στο αυτοκίνητο αλλά κανείς δεν φανταζόταν αυτό που ακολούθησε!

5

Και κερατάς και δαρμένος! Έπιασε την γυναίκα του με δύο άνδρες στο αυτοκίνητο αλλά κανείς δεν φανταζόταν αυτό που ακολούθησε! έπιασε επ” αυτοφώρω τη γυναίκα του με δυο άντρες. Όλα συνέβησαν τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτη στο ύψος των Δεμενίκων όταν ο σύζυγος της γυναίκας, που τον βοηθά και στην επιχείρησή που έχει, την έπιασε σε ερωτικές περιπτύξεις με δυο άντρες μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο απατημένος σύζυγος άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει τη γυναίκα του ενώ επιχείρησε να ανοίξει το αυτοκίνητο και να την πιάσει από τα μαλλιά. Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο οδυνηρή γι” αυτόν καθώς οι δύο εραστές της γυναίκας του βγήκαν το αμάξι και τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να φύγει σε άθλια κατάσταση από τον τόπο του συμβάντος.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας Κόσμος, ο άντρας υποψιαζόταν από καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα του και είχε προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος εντοπισμού στο αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έφυγε από την επιχείρηση προφασιζόμενη πως πρέπει να πάει στην περιοχή της παραλίας όπου βρίσκεται ένας εκ των προμηθευτών τους για να εφοδιαστεί με προϊόντα για την επόμενη ημέρα.

Στην επιχείρηση ωστόσο του προμηθευτή εργάζονται και οι δυο εραστές της οι οποίοι την οδήγησαν στην περιοχή του Γλαύκου όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο με τον απατημένο σύζυγο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *