Τελευταία Νέα

Κακές καθημερινές συνήθειες!

Όλοι καθημερινά κάνουμε ασυναίσθητα κάποιες κινήσεις, οι οποίες μπορεί να μας φαίνονται ασήμαντες, αλλά θα ήταν καλό να τις αποφεύγουμε…

Μην ενοχλείτε το πρόσωπό σας!

Κάποιες φορές, ίσως λόγω νευρικότητας, μπορεί να πειράζουμε το πρόσωπό μας. Δεν έχουμε σκεφτεί όμως ότι τα χέρια μας, όσο συχνά και να τα πλένουμε, μπορεί να έχουν μικρόβια, τα οποία θα μεταφέρουμε στην επιδερμίδα μας! Για αυτό, προσπαθήστε να αφήσετε ήσυχο το πρόσωπό σας!

Μην πειράζετε τα σπυράκια! Το ξέρω πόσο δύσκολο είναι… Αλλά αν τα «σπάσετε» θα είναι ακόμα χειρότερο και πιο αντιαισθητικό το αποτέλεσμα! Αφήστε τα μέχρι να υποχωρήσουν σταδιακά από μόνα τους!

Ξεβαφτείτε πριν κοιμηθείτε! Όλες έχουμε κοιμηθεί με το make up μετά από μία κουραστική μέρα, αλλά αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ πρέπει να μας γίνει συνήθεια! Το βάψιμο από μόνο του δεν είναι καλό για την επιδερμίδα μας και με το να μην το αφαιρούμε, την επιβαρύνουμε και άλλο.

Καλό θα είναι να έχετε πάντα δίπλα στο κομοδίνο σας μαντηλάκια καθαρισμού, ώστε να ξεβάφεστε εύκολα και γρήγορα πριν πέσετε για ύπνο!

Μην τρίβετε τα μάτια σας! Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και με το να το τρίβουμε, το ερεθίζουμε χωρίς λόγο. Εκτός αυτού, μπορεί να μεταφερθούν μικρόβια από τα χέρια στα μάτια μας, κάτι που φυσικά δεν θέλουμε!

Αφήστε ήσυχα τα μαλλιά σας!

Μην παίζετε με τα μαλλιά σας! Όσο παίζετε με τα μαλλιά σας, τόσο πιο εύκολα θα σπάνε οι τρίχες σας και θα αποδυναμώνονται. Για να μην μπαίνετε σε πειρασμό, μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο για να απασχολείτε τα χέρια σας.

Μη λούζεστε καθημερινά! Το ξέρω ότι το καλοκαίρι αυτό είναι δύσκολο, ειδικά αν πηγαίνετε στην παραλία κάθε μέρα, αλλά όσο μπορείτε, καλό θα είναι να το αποφύγετε. Το συχνό λούσιμο μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση και έντονη λιπαρότητα.

Αποφύγετε το πιστολάκι! Οι υψηλές θερμοκρασίες καταστρέφουν την τρίχα, για αυτό καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε το πιστολάκι όσο λιγότερο γίνεται.

Το καλοκαίρι ειδικά, που τα μαλλιά στεγνώνουν γρήγορα από μόνα τους, είναι πανεύκολο!

Προσέξτε τα νύχια σας!

Μην τα τρώτε! Η πιο συνηθισμένη μορφή έκφρασης του εκνευρισμού μας… Είναι κάτι που πρέπει, όμως, να αποβάλλουμε! Το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιαισθητικό και χαλάει την εικόνα των χεριών μας.

Φροντίστε τα! Εφόσον έχετε χρόνο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φροντίδα των νυχιών σας! Αφαιρέστε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες και δώστε σχήμα στα νύχια σας!

Βάψτε τα! Εκτός του ότι τα διάφορα χρώματα στα νύχια είναι της μόδας, αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να μην τα τρώτε και να μην τα πειράζετε!

Επιλέξτε ποια χρώματα σας αρέσουν και θα δείτε ότι μετά θα κολλήσετε και δε θα φεύγετε από το σπίτι χωρίς περιποιημένα νύχια!

post4life.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *