Καλομοίρα και Κώστας Καραφώτης ξανά μαζί 15 χρόνια μετά το τέλος του Fame Story 2

Καλομοίρα και Κώστας Καραφώτης ξανά μαζί 15 χρόνια μετά το τέλος του Fame Story 2

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο τραγουδιστής και το μήνυμα για την πρώην συμπαίκτριά του

Ήταν το 2004, όταν στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1 βρήκε το Fame Story 2. Το μουσικό ριάλιτι που λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό, όσο κανένα άλλο, αφού σε αυτό συμμετείχαν παίκτες που αγαπήθηκαν αμέσως. Ανάμεσά τους ήταν η Καλομοίρα, ο Κώστας Καραφώτης, η Μάρω Λύτρα και η Ραλλία Χατζίδου.

Μετά το τέλος του παιγνιδιού, όπου μεγάλη νικήτρια είχε αναδειχθεί η Καλομοίρα, ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο στο τραγούδι, είτε με επιτυχία, είτε με διάρκεια. Άλλοι, πάλι, εγκατέλειψαν το όνειρο του τραγουδιού και ακολούθησαν διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά το τέλος του Fame Story 2 η Καλομοίρα και ο Κώστας Καραφώτης, δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ριάλιτι, συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, όπου ο δεύτερος βρίσκεται σε περιοδεία με τη Γλυκερία. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία τους από τη συνάντηση την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα για την πάλαι ποτέ συμπαίκτριά του.

«Reunion in New York City! Απλά δεν έχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα, που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας! Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος! Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *