Κανένας δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει όταν χάλασε το αυτοκίνητο του.Εκτός από ΕΝΑΝ ! (video)

1Μερικές είναι μεγαλύτερες από άλλες. Από το να σκοντάψεις, μέχρι το να χαλάσει το αυτοκίνητο του στην εθνική.Αλλά πως αντιδράει
ο υπόλοιπος κόσμος μόλις δει κάποιον να έχει ανάγκη για βοήθεια.;Αυτό δοκίμασαν να μάθουν και στην εκπομπή HammyTV δημιουργώντας ένα κοινωνικό πείραμα.

Ένας άνθρωπος βρέθηκε σε ένα δρόμο και σαφώς είχε την ανάγκη από βοήθεια. Περίμενε 2 ολόκληρες ώρες, ενώ τν αγνοούσαν όλοι όσοι περνούσαν από δίπλα του. Ούτε ένας άνθρωπος δεν προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, αλλά μετά συνέβη ΑΥΤΟ…

Ο άνθρωπος που τον βοήθησε ήταν μία ευγενική ψυχή που πρόσφατα είχε επιβιώσει από μία φωτιά στο σπίτι του. Μάλιστα υπέστη επιπλέον εγκαύματα όταν πήγε πίσω στο εσωτερικό του σπιτιού για να σώσει τον σκύλο του, ο οποίος τελικά κατέληξε να πεθάνει μέσα στις φλόγες. Ο ίδιος, ενώ λιποθύμησε απ τις αναθυμιάσεις της φωτιάς, επέζησε από θαύμα! Και μετά την επιβίωση του, αντί να γίνει πικρόχολος διάλεξε έναν ανώτερο δρόμο…να βοηθάει τους άλλους.

“Μερικές φορές αυτοί που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια, είναι αυτοί που δίνουν τα περισσότερα..» Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε κάποιον που έχει ανάγκη, μην είστε διαφορετικοί. Απλώστε το χέρι σας κ αφιερώστε λίγα λεπτά από την ζωή σας για να κάνετε το σωστό!

Μοιραστείτε αυτό το συγκινητικό VIDEO αν πιστεύετε ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες καλές πράξεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *