Καταλήγει στον φορ ο Ολυμπιακός, «κλεισμένος» ο Άμπροουζ

1Η περίπτωση του Ντομ Ντάιερ προστέθηκε  στην… καθημερινότητα του Ολυμπιακού, ύστερα από σχετικό δημοσίευμα στις ΗΠΑ που θέλει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι για την απόκτηση του Βρετανού επιθετικού.

Οι επιδόσεις του 26χρονου φορ μόνο απαρατήρητες δεν περνούν, αφού τις τελευταίες τρεις σεζόν μετράει 44 γκολ σε 85 συμμετοχές και δείχνει ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις επίθεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση ύψους 3 εκατ. δολαρίων (2.7 εκατ. σε ευρώ), αλλά αυτή απορρίφθηκε όπως δήλωσε ο προπονητής της Κάνσας Σίτι, Πίτερ Βερμς. «Τέτοιου είδους υποθέσεις είναι αρκετά περίπλοκες, τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ποδοσφαιριστή. Όλοι πρέπει να είναι απόλυτα σύμφωνοι με μια πιθανή συμφωνία. Και αυτή τη στιγμή εγώ μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με την πρόταση που έχει γίνει. Οπότε είναι απλό: σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε τις επαφές. Ακούσαμε ότι είχαν να πουν από την πλευρά τους, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ασχολούνται με την περίπτωση του Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ, του Γάλλου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν που φαίνεται πως υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του (έστω και με τη μορφή δανεισμού).

Εν τω μεταξύ, στη Νιγηρία υποστήριζαν ότι ο Έφε Άμπροουζ φεύγει από τη Σέλτικ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Η Σέλτικ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ώστε να πέσουν οι υπογραφές για τη μετακίνηση στην Ελλάδα του διεθνούς άσου, ο οποίος είναι στη Σκωτία από το 2013…

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, όμως πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Άμπροουζ θα πάει στην Ελλάδα ως δανεικός για έναν χρόνο και θα υπάρχει οψιόν αγοράς από τη Σέλτικ για το ερχόμενο καλοκαίρι», αναφέρει το owngoalnigeria.com.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *