Κείμενο του Ερμή του Τρισμέγιστου, που οι σκοταδιστές ήθελαν να χαθεί!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα ερμητικού κειμένου. Ενός κειμένου δηλαδή που αποδίδεται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο που έζησε περίπου το 25.000 π.Χ.

Τα ερμητικά κείμενα, αγαπήθηκαν πολύ από τους πρώτους Χριστιανούς, αφού δεν διέφεραν ουσιαστικά απ’ όσα ο Χριστός μας αποκάλυψε.

Όταν η Χριστιανική πίστη νοθεύτηκε και από τρόπος ζωής έγινε εβραϊκού τύπου θρησκεία, μεταξύ των άλλων και τα κείμενα αυτά πολεμήθηκαν μετά διαβολικής μανίας. Γιατί;

Διότι αποκάλυπταν αυτό, που οι υπηρέτες του σκότους θέλανε και θέλουν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, εικονικός, ανήκει στο Γιαχβέ Σατανά και εμείς πρέπει να βγούμε απ’ αυτή τη φυλακή και να επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο. Διαβάστε τι είχε πει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, τον οποίο το Αιγυπτιακό ιερατείο τον σκότωσε γιατί ήταν επικίνδυνος με όσα έλεγε.

“ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΤ” (Κώδικας 25,27-25)

Ο Πατέρας θέλησε να κάνει τους αγωνιζόμενους να πλησιάσουν και ν΄αφήσουν πίσω τους ο,τι άνηκε στον κόσμο που είχε δημιουργηθεί και να περιφρονήσουν αυτά τα πράγματα με ακατανόητη υψηλή γνώση, και να προστρέξουν προς Εκείνον τον Υπάρχοντα. Θέλουμε να είμαστε νικηφόροι έναντι της άγνοιας εκείνων που αγωνίζονται εναντίον μας, έναντι των αντιπάλων που διαφωνούν, με τη γνώση μας, διότι ήδη έχουμε γνωρίσει τον ανεξιχνίαστο Εκείνον, απ τον οποίο έχουμε γεννηθεί. Δεν έχουμε τίποτε στον κόσμο αυτό. Αλλιώς η εξουσία του κόσμου που απέκτησε ύπαρξη, θα μας κρατούσε πίσω στους κόσμους των ουρανών (του χάους) όπου ο θάνατος είναι καθολικός περιτριγυρισμένος από άτομα..(λείπει η συνέχεια)

Σχόλιο: Ο Πατέρας είναι ο Θεός, ο Δημιουργός των Πάντων, και θέλησε να κάνει τους αγωνιζόμενους, τους δοκιμαζόμενους δηλαδή ανθρώπους να απαγκιστρωθούν από αυτόν τον υλικό κόσμο του Γιαχβέ Σατανά και μέσω της γνώσης να γυρίσουν εκεί που ανήκουν, στον αληθινό κόσμο του Θεού. Προσέξτε τι λέει, «Δεν έχουμε τίποτε στον κόσμο αυτό». Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμη και αν κάποιος έχει τα πάντα στον κόσμο αυτό, δεν έχει στην πραγματικότητα τίποτε, αφού ο κόσμος αυτός πραγματικός δεν είναι, όπως οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί αλλά και ο ίδιος ο Χριστός μας είπε.

Οι δυνάμεις του κόσμου μας αντιτίθενται. Τώρα έχουμε ντροπιαστεί στους κόσμους, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε γι΄αυτούς όταν μιλούν αρρωστημένα για εμάς. Τους αγνοούμε όταν μας βρίζουν. Τους κοιτάζουμε σιωπηρά όταν μας συμπεριφέρονται αισχρά, κατευθείαν στο πρόσωπό μας.
Αυτοί μιλούν ακατάπαυστα για τα έργα τους, ενώ εμείς τριγυρίζουμε πεινασμένοι και διψασμένοι, κοιτάζοντας τις κατοικίες μας, τις οποίες αντιλαμβανόμαστε σύμφωνα με τον τρόπο ζωής μας και την συνείδηση μας.

Σχόλιο: Εδώ μιλάει για τον πόλεμο που αναπόφευκτα δέχονται εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι της Γνώσης, της Αρετής, που οδηγεί στον πραγματικό κόσμο. Όπως είπε και ο Χριστός ότι έκαναν σε εμένα θα το κάνουν και σε εσάς, αν δέχτηκαν εμένα, θα δεχτούν και εσάς.

Δεν κρεμόμαστε από τα πράγματα που δημιουργήθηκαν, αλλά αποσυρόμαστε απ΄αυτά. Οι καρδιές μας είναι ταγμένες σε αυτό που πράγματι υπάρχει, και παρόλο που είμαστε άρρωστοι, αδύναμοι και πονούμε υπάρχει μεγάλη δύναμη κρυμμένη μέσα μας.

Σχόλιο: Η μεγάλη δύναμη μέσα μας είναι η δύναμη του Χριστού, όποιος ζητάει παίρνει.

Τέλος του αρχαίου κειμένου, το οποίο βρέθηκε στο Νάγκ Χαμμάντι, διαβάστε γι’αυτά τα κείμενα εδώ.
Το κείμενο που διαβάσατε υπήρχε στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, όταν την κατέστρεψαν οι μεγάλοι …”άγιοι” αυτοκράτορες και πατριάρχες, μαζί με εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες κείμενα που περιείχαν τις γνώσεις που ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είχε δώσει, και είχαν καταγραφεί.
Οι …”θεοσεβέστατοι” αυτοί αυτοκράτορες (Θεοδόσιος, Ιουστινιανός κτλ) και οι μεγάλοι “φωτισμένοι” πατριάρχες (Χρυσόστομος, Επιφάνιος κτλ) του Μαύρου Εβραιοχριστιανικού Βυζαντίου, μας” προστάτεψαν “…, από το να διαβάσουμε ένα τέτοιο αιρετικό κείμενο, και αντί αυτών, μας έδωσαν βιβλία με..μεγάλη σοφία, όπως τα παραποιημένα βαβυλωνιακά κείμενα της “Παλαιάς διαθήκης, που μιλούν για τον Γιαχβέ Σατανά.

Τα λόγια των Ελλήνων φιλοσόφων και τα λόγια του Χριστού τα κάψανε και έδωσαν στον κόσμο την θρησκεία που ονομάστηκε Ορθοδοξία, ή Εβραιοχριστιανισμός. Αυτό το σκοταδιστικό έκτρωμα, που δεν είχε καμία σχέση με την Αλήθεια του Χριστού, την οποία οι ίδιοι οι “άγιοι” ιδρυτές της Ορθοδοξίας, πρώτα εξαφάνισαν από παντού καίγοντας τα πάντα, είναι η αιτία που πολλοί μίσησαν και μισούν τον Χριστό. Ακόμη και σήμερα που η Ορθοδοξία έγινε Ελληνορθοδοξία, την Αλήθεια του Χριστού στον κόσμο δεν την λέει, ακολουθώντας πιστά την αποστολή της δημιουργίας της, από τις σκοταδιστικές αρχές των επικυρίαρχων του κόσμου αυτού, που δεν είναι άλλη από το να χαθεί η Αλήθεια του Χριστού.

Ωστόσο, ανέκαθεν Iησούς Χριστός Νικά και ο Χριστός θέλει να έχουμε τη Γνώση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *