ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη

Την πληροφορία έχει διαδώσει ο Dr. Eric Norto ο οποιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος για τη NASA αλλά και για την NSA τα τελευταία 12 χρόνια.
Ο επιστήμονας τον Ιανουάριο του 2012 κλήθηκε στο Παρατηρητήριο MacDonald κοντά στο Fort Davis, Τέξας και είδε κάτι πολύ απειλητικό, ήταν ένας τεράστιος στόλος εξωγήινων σκαφών οι οποιοι πορεύονταν προς τον πλανήτη μας.

“Αυτό που είδα ήταν μια σειρά από μαζικές, τριών διαστάσεων μαύρες δομές στο χώρο, σε σχηματισμό, καθώς και την προώθηση τους προς την κατεύθυνση του πλανήτη Γη.”

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην επιστημονική ομάδα του Norton αλλα και στα διευθυντικά στελέχη της ΝΑΣΑ.

Ο στόλος που παρατηρήθηκε από τον επιστήμονα προωθείται μέσα από το ηλιακό μας σύστημα ενώ τα σκάφη θα πρέπει να ήταν τεράστια.

Τον Ιανουάριο του 2013, τα αντικείμενα είχαν περάσει την τροχιά του Άρη και φαινόταν να οδεύουν προς εμάς, όταν ξαφνικά εξαφανίσθηκαν.
“Για σχεδόν ολόκληρο το έτος 2013, παρακολουθήσαμε τον ουρανό σε δυσπιστία. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα πράγματα θα ήταν τόσο κοντά σε εμάς που πλέον θα έπρεπε να τα βλέπαμε στο νυχτερινό ουρανό”, αναφέρει ο ίδιος.


Ένα χρονο αργότερα αποκαλύφθηκε το γεγονός ότι ο στόλος ήταν και πάλι ορατός και πλέον βρισκόταν πίσω από το φεγγάρι. Το εν λόγω αντικείμενο φωτογραφήθηκε από το Lunar Reconnaissance Orbital και οι εικόνες τυχαία δημοσιοποιήθηκαν Google Moon.

Το Υπουργείο Άμυνας διέταξε την εκτόξευση τριών πυραύλων από το Wallops Flight της NASA στις 15 Ιανουαρίου, 2014. Σημειώνεται ότι οι εκτοξεύσεις είχαν πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα και η αποστολή τους παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό.

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς το είδος των πληροφοριών που δίνονται στο κοινό, γιατί η πληροφορία ναι μεν μπορεί να φέρει στον πληθυσμό ένα ισχυρό ψυχολογικό πλήγμα, αλλά και θα αλλάξει το παιχνίδι για πάντα, και δεν μιλάμε μόνο για την διάλυση όλων των θρησκειών και συνολικά όλων όσων νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για σύμπαν και χώρο”, ο Δρ Norton επισημαίνει επικίνδυνη την αποκάλυψη αυτή.

Πηγη voicenews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *