Κι όμως υπάρχει βίντεο με την κακοποίηση του Bαγγέλη Γιακουμάκη…

51Οπτικό υλικό που σχετίζεται με την κακοποίηση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.. παρέδωσε στην Ασφάλεια Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Το εύρημα αρχειοθετήθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που ερευνάται στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής δείχνει περιστατικά καψωνιού και εκφοβισμού. Μετά την ανάλυσή του υλικού θα ενημερωθεί η εισαγγελία Ιωαννίνων, η οποία ερευνά την υπόθεση και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει σε ποιους φοιτητές θα ασκήσει ποινικές διώξεις.Το βίντεο παρέδωσε στην Ασφάλεια Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος το πρωί είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που ερευνάται στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής δείχνει περιστατικά καψωνιού και εκφοβισμού. Μετά την ανάλυσή του θα ενημερωθεί η εισαγγελία Ιωαννίνων, η οποία ερευνά την υπόθεση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ καθεστωτικής εφημερίδας, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, η ομάδα νεαρών από την Κρήτη όχι μόνο βασάνιζε τον Βαγγέλη, αλλά τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες τα «κατορθώματά» της απειλώντας ότι θα τα δώσει στη δημοσιότητα.

Το σοκαριστικό αυτό υλικό, στο οποίο απεικονίζεται ο Βαγγέλης να τραμπουκίζεται -αναφέρει η εφημερίδα- βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η απειλή δημοσίευσης των όσων συνέβαιναν μπορεί να βάραινε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του θύματος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *