Κοκαΐνη στο μαιευτήριο της Κέιτ Μίντλετον!

1Ενώ πλησιάζει η στιγμή που ο πρίγκιπας Γεώργιος θα αποκτήσει αδελφάκι πανικό προκάλεσε η ανακάλυψη ιχνών κοκαΐνης σε τουαλέτα του ιδιωτικού νοσοκομείου που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον.

Οι αρχές εντόπισαν κοκαΐνη σε τουαλέτες, που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον θάλαμο της ιδιωτικής κλινικής όπου η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι η σκόνη που βρισκόταν σε νιπτήρα του νοσοκομείου St Mary στο Λονδίνο ήταν κοκαΐνη. Οι ελεγκτές υγείας που έφτασαν και ξεκίνησαν τις έρευνες υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν συνεχή και ενεργό δράση ώστε να εξαφανιστεί κάθε υποψία χρήσης ουσιών στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος του Imperial College Healthcare NHS Trust, δήλωσε: «Παίρνουμε την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού μας πολύ σοβαρά». Το Παλάτι του Κένσιγκτον πάντως, προέβη σε μία λιτή δήλωση: «Είναι θέμα του νοσοκομείου αυτό που συνέβη».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Βασιλική Οικογένεια περιμένουν με αγωνία την άφιξη του νέου μέλους της, που έχει καθυστερήσει μία ολόκληρη εβδομάδα, με δεκάδες φανατικούς θαυμαστές να έχουν κατασκηνώσει στο Πάντιγκτον έξω από το νοσοκομείο, στο Δυτικό Λονδίνο.

Πηγη nooz

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *