Κομψός σχεδιασμός και υψηλή τεχνολογία από τη νέα σειρά Huawei P30

Κομψός σχεδιασμός και υψηλή τεχνολογία από τη νέα σειρά Huawei P30

Δείτε ακόμα

  • Η Huawei ανακοινώνει το νέο SoC Kirin 990 που θα ενσωματωθεί στη σειρά Mate 30 09/09 11:45
  • Η Huawei εξετάζει εναλλακτικό λειτουργικό ενώ διαρρέουν χαρακτηριστικά του Mate 30 27/08 15:00

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς Huawei P30 έγιναν στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο.

Το νέο P30 Pro διαθέτει μοντέρνες βελτιώσεις στο σχεδιασμό χρωμάτων και στις λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο. Η αναβαθμισμένη συσκευή υποστηρίζει επίσης το λογισμικό EMUI10 με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το νέο P30 Pro φέρνει δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς, το Mystic Blue και το Misty Lavender, με ομαλή μετάβαση μεταξύ του γυαλιστερού και του ματ φινιρίσματος στο πίσω κάλυμμα.

Μια νέα λειτουργία super night selfie έχει προστεθεί στο night view mode, για να φωτίζει και να ομορφαίνει τα πρόσωπα τη νύχτα κάνοντας τα μάγουλα του προσώπου να φαίνονται πιο φυσικά δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο περίγραμμα. Ταυτόχρονα, μειώνει τη δύναμη της πηγής φωτός στο παρασκήνιο και βελτιώνει τις λεπτομέρειες της σκοτεινής περιοχής, χωρίς να γίνεται υπερέκθεση του φόντου για να επιτευχθούν πλέον φυσικές, τρισδιάστατες και εκλεπτυσμένες λήψεις νυχτερινών selfie και λειτουργίας πορτραίτου.

Η νέα λειτουργία επεξεργασίας της Vlog AI υποστηρίζει μια χειροκίνητη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μουσικά βίντεο από φωτογραφίες και βίντεο που έχετε στη συλλογή σας, με ένα μόνο κλικ. Μόλις το βίντεο δημιουργηθεί, μπορείτε να το προσαρμόσετε περαιτέρω με την αγαπημένη μας μουσική, φίλτρα, εφέ και movie scales, ακόμη και να προσθέσετε περισσότερα κλιπ.

Οι χρήστες της σειράς P30 σε όλο τον κόσμο θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν την αναβάθμιση του ολοκαίνουργιου λειτουργικού συστήματος EMUI10. Το EMUI10 μπορεί να προσφέρει στους χρήστες μια πιο εκλεπτυσμένη και έξυπνη εμπειρία. Σχεδιασμένο με τη βοήθεια διεξοδικής έρευνας του ανθρώπινου παράγοντα, το EMUI10 στοχεύει στη δημιουργία μιας ιδανικής εμπειρίας για τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

Ο σχεδιασμός σε στυλ περιοδικού αφήνει πολύ χώρο για μια πιο διάφανη και ανοιχτή αίσθηση. Επιπλέον, το μεγάλο πλέγμα γραμματοσειρών δημιουργεί μία πιο συγκεντρωμένη οπτική εστίαση για να καταργηθεί η πολυπλοκότητα και να γίνει πιο ακριβής η οθόνη. Αυτό επεκτείνεται στον αισθητικό σχεδιασμό των ρυθμίσεων, του ημερολογίου, της λίστας επαφών και άλλων σημείων επαφής για τη βελτίωση της οπτικής εμπειρίας του χρήστη.

Το EMUI10 φέρει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα ασύρματης οθόνης-"multi-screen collaboration", το οποίο σπάει τα όρια μεταξύ των Windows και του Android από το επίπεδο του συστήματος. Αυτό κάνει εφικτή την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ PC και κινητών τηλεφώνων με αλληλεπίδραση πολλαπλών οθονών, και λειτουργία «drag and drop» μεταξύ των συσκευών. Τώρα μπορεί κανείς να κάνει πλήρη χρήση μιας μεγάλης οθόνης – σημειωματάριου και περιφερειακών συσκευών όπως ένα ποντίκι ή ένα πληκτρολόγιο.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *