Κοντά σε Μάρτιν, «βλέπει» και Κούπερ

bucks10 - Milwaukee Bucks Kenyon Martin (6) during a game against the Minnesota Timberwolves at the BMO Harris Bradley Center in Milwaukee, Wisconsin on Friday, January 9, 2015. (Calvin Mattheis for the Journal Sentinel)

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια να αποκτήσει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ και πιθανώς έναν ακόμη γκαρντ.

Προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη πάουερ φόργουορντ και ο μεγάλος στόχος είναι ο Κένιον Μάρτιν. Μαζί του υπάρχει επαφή και η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Ο Αμερικανός άσος μπορεί να είναι 37 ετών, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί. Φήμες ήθελαν το νούμερο 1 του ντραφτ του 2000 να επικοινωνεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, συμπαίκτη του για λίγο φέτος στους Μπακς (υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια) για να πάρει πληροφορίες. Εξελίξεις στην υπόθεση Μάρτιν αναμένονται άμεσα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα πει το μεγάλο «ναι».

Εφόσον κλείσει το θέμα του αντι-Γκιστ και υπάρχει χρόνος μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για μεταγραφές εν όψει των play offs (τη Δευτέρα), ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κινηθεί και για έναν γκαρντ. Μια από τις λύσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Ντι Τζέι Κούπερ, του 24χρονου άσου που πέρσι έκανε φοβερή σεζόν στον ΠΑΟΚ (άρα γνωρίζει τι εστί Α1) και έχει ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη ρωσική Ενισέι. Μαζί της στη VTB League είχε 11,4 πόντους, 9,2 ασίστ (έχοντας ρεκόρ τις 23 κόντρα στην Αστάνα) και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Πρόκειται για εξαιρετικό οργανωτή και πασέρ, ικανό σκόρερ, αλλά όχι αμυντικό. Σημειώνεται πως ο Κούπερ είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (από τη Βοσνία), συνεπώς δεν είναι απαραίτητο να αποδεσμευτεί κάποιος Αμερικανός για να υπογράψει.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *