Κοντά στην επέκταση ο Ντ’Αντόνι στο Χιούστον

Κοντά στην επέκταση ο Ντ'Αντόνι στο Χιούστον

Ο Μάικ Ντ'Αντόνι και οι Ρόκετς συζητούν εκ νέου για το ενδεχόμενο επέκτασης συμβολαίου και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στο Χιούστον.

Καταπώς φαίνεται, ο Μάικ Ντ'Αντόνι δεν θα πάει πουθενά μετά το τέλος της σεζόν 2019/20… Ο 68χρονος προπονητής και οι Ρόκετς άρχισαν νέο κύκλο συζητήσεων για το ενδεχόμενο να παραμείνει στις "ρουκέτες" για τη σεζόν 2020/21 και οι τελευταίες ενδείξεις τον θέλουν να υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Τέξας.

Σύμφωνα με το ESPN ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Τίλμαν Φερτίτα, συμφώνησε να βγάλει τον αρχικό όρο που είχε θέσει στις διαπραγματεύσεις για την περίπτωση του buyout, στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες μαζί με τον general manager Ντάριλ Μόρι το πρωί του Σαββάτου στην δυτική Βιρτζίνια, το σπίτι του Ντ'Αντόνι.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο Φερτίτα, η πρόταση του Χιούστον στον Ντ'Αντόνι ήταν μονοετής επέκταση (για τη σεζόν 2020/21) για πέντε εκατομμύρια δολάρια και μπόνους άλλα τέσσερα για είσοδο στα playoffs, με μόνο 2,5 εξ αυτών όμως να είναι εγγυημένα, στην περίπτωση που θα απολυόταν κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *