Κρήτη: Ο Γκαμπονέζος παρίστανε τον μάγο και ζητούσε 3000 ευρώ για τις “υπηρεσίες” του

47Ακόμη και διαφημιστικά φυλλάδια είχε τυπώσει ένας πονηρός Αφρικανός που παρίστανε το… μάγο, για να διαφημίζει τις υποτιθέμενες ικανότητές του στην επίλυση προσωπικών προβλημάτων και να «μαδάει» εύπιστους απελπισμένους πολίτες στα Χανιά!

Μάλιστα, ο 33χρονος από τη Γκάμπια είχε και ιδιαίτερα υψηλή… «ταρίφα», όπως διαπίστωσαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να τους βοηθήσει δήθεν να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Ο υποτιθέμενος μάγος απαίτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, αμοιβή ύψους 3.000 ευρώ! Όταν, όμως, πήρε στα χέρια του το προσημειωμένο χαρτονόμισμα που του έδωσαν ως προκαταβολή οι αστυνομικοί, βρέθηκε ξαφνικά με χειροπέδες.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν τα φυλλάδια στα οποία ανέγραφε την ιδιότητα του, διάφορα αντικείμενα με τα οποία εξαπατούσε τους πελάτες του και αρκετές φωτογραφίες θυμάτων του. Ο Αφρικανός θα έχει τώρα να επιλύσει τα… δικά του προβλήματα, καθώς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για απάτη και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πόσους εξαπάτησε στο διάστημα της δράσης του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *