Κρύψτε το κλιματιστικό εύκολα με αυτό το DIY κόλπο!

Το κλιματιστικό γίνεται αυτές τις μέρες ο καλύτερος φίλος μας (με τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες). Αν δεν θέλετε, όμως, να φαίνεται…
και επιθυμείτε να το κρύψετε (χωρίς να μειώσετε δραματικά την απόδοσή του), σας έχουμε την πιο όμορφη και εύκολη λύση.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε αυτή την όμορφη κατασκευή θα χρειαστείτε 3 ξύλινες επιφάνειες, μια μετροταινία, 8 μεταλλικές γωνίες, βίδες, ηλεκτρικό τρυπάνι, ύφασμα της επιλογής σας και καρφωτικό. Τις ξύλινες επιφάνειες μπορείτε να τις βρείτε σε ξυλουργείο ή σε μεγάλα πολυκαταστήματα στα είδη ξυλείας, ενώ τα εργαλεία, τις βίδες και τις μεταλλικές γωνίες σε καταστήματα με κατασκευαστικά είδη ή είδη σπιτιού.

 


Βήμα 1ο: Μετρήστε Το κλιματιστικό θα καλυφθεί με ένα ξύλινο κουτί με τρεις πλευρές το οποίο θα τοποθετηθεί έτσι ώστε αυτό να μη φαίνεται καθόλου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όταν μετράτε την επιφάνεια του κλιματιστικού θα είναι να προσθέσετε τουλάχιστον 10 εκατοστά ανάμεσα στο μπροστινό μέρος του κλιματιστικού και στο πίσω μέρος της ξύλινης μπροστινής επιφάνειας. Έτσι ο αέρας θα βγαίνει «ανενόχλητος» και θα εξακολουθεί να δροσίζει τον χώρο. Μετρήστε το κλιματιστικό με μια μετροταινία και υπολογίστε μερικούς έξτρα πόντους δεξιά και αριστερά αν υπάρχει κάτω από το κλιματιστικό παράθυρο, ώστε το κουτί που θα φτιάξετε να είναι στις ίδιες διαστάσεις με το παράθυρο. Αν δεν υπάρχει παράθυρο κάτω από το κλιματιστικό, τότε απλά κάντε το κουτί σε ό,τι διαστάσεις θέλετε προσέχοντας να αφήσετε τουλάχιστον 10 εκατοστά απόσταση από το κλιματιστικό για να μην υπερθερμανθεί.

Μην ξεχάσετε να μετρήσετε το κλιματιστικό και σε ύψος ώστε να σχεδιάσετε τις σωστές διαστάσεις στο κουτί σας. Θα χρειαστείτε τρεις ξύλινες επιφάνειες, μια για μπροστά από το κλιματιστικό και δύο πλαϊνές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *