Κυρ. Μητσοτάκης: Καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας ο ρόλος των Περιφερειών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Διαδοχικές συναντήσεις είχε από τις 11.45 το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες που διεκδικούν την Κυριακή την εκλογή τους στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

H πρώτη συνάντηση ήταν με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στη συνέχεια με την υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και στη συνέχεια ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε από κοινού με τους υποψήφιους περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος και Δυτικής Ελλάδος Φάνη Σπανό και Γρηγόρη Φαρμάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη τους τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες, τους εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν.

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι' αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ», υπογράμμισε ο Κυρ. Μητσοτάκης καιτόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους «για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της ΝΔ, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές, τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *