Κυρ. Μητσοτάκης: Χρέος μας να είμαστε θεματοφύλακες του μοναδικού ελληνικού περιβάλλοντος (βίντεο)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Σειρά δράσεων αναλαμβάνει η ΝΔ.

«Το μοναδικό ελληνικό περιβάλλον δεν μας ανήκει. Είμαστε θεματοφύλακές του. Είναι το χρέος μας στις γενιές που πέρασαν κι η παρακαταθήκη μας στις γενιές που θα έρθουν. Ένας πλούτος τον οποίο δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε αλλά υποχρέωση να διατηρήσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Το μοναδικό ελληνικό περιβάλλον δεν μας ανήκει. Είμαστε θεματοφύλακές του. Είναι το χρέος μας στις γενιές που πέρασαν κι η παρακαταθήκη μας στις γενιές που θα έρθουν. Ένας πλούτος τον οποίο δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε αλλά υποχρέωση να διατηρήσουμε. #WorldEnvironmentDay pic.twitter.com/5f5kGDnuFQ

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 5, 2019

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προβολή του προγράμματος της. Συγκεκριμένα:

Οι Γραμματείες Ποιότητας Ζωής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ διοργανώνουν από κοινού τη δράση «Υμηττός – Γινόμαστε Εθελοντές» σήμερα στις 18.30 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού και περιλαμβάνει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, ποτίσματος, ανακύκλωσης και ευαισθητοποίησης. Στην δράση αυτή θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συζητώντας με πολίτες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας από την κλιματική αλλαγή και τις πρωτοβουλίες που μπορούμε να αναλάβουμε.

Παράλληλα άλλαξε για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το σήμα της Νέας Δημοκρατίας και παρουσίασε με infographic τους βασικούς λόγους για τους οποίους το κτίριο που φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στο Μοσχάτο είναι μόλις το 14ο στην Ελλάδα που έχει λάβει τη διάκριση LEED για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *