Κύπριος ιατρός ισχυρίζεται ότι θεραπεύει τον καρκίνο – Δείτε τι παραθέτει ως πειστήριο

Εφαρμόζει φυσικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου, όπως υποστηρίζει και μπόρεσε ακόμη και να καταστρέψει ολοκληρωτικά καρκινικά γονίδια πελατών του.

Ο Δρ Ηλίας Πετάης, Καρδιoχειρουργός εφαρμόζει μία φυσική θεραπεία για τον καρκίνο και υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τις χημικές μεθόδους καταπολέμησης της ασθένειας, η δική του τακτική δρα πιο αποτελεσματικά, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να καταπολεμήσει πλήρως τα καρκινικά γονίδια.
Μάλιστα ο Ηλίας Πεταής, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της εξέτασης πελατών του, από το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία υποδεικνύουν, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας που χορήγησε σε δύο περιπτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση, ασθενής 43 ετών, η οποία άρχισε να επισκέπτεται τον Δρ Ηλία Πεάη, από τις 19 Νοεμβριου του 2010 με ύποπτο όγκο στο Δεξιό Μαστό και πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων της για βιοψία άρχισε να της χορηγεί τη θεραπεία.
Είχε είδη χάσει 7 κιλά. Στις 5 ημέρες, όπως υποστηρίζει, άρχισαν να υποχωρούν οι κομμάρες και άνοιξε η όρεξη της. Όταν το αποτέλεσμα βγήκε θετικό μετά από 10 ημέρες, προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες υπέδειξαν πολλαπλές μεταστάσεις στο συκώτι.

Η θεραπεία συνεχίστηκε, ενώ περί τα τέλη Δεκεμβρίου του 2010, μετέβη στο Ογκολογικό Τμήμα της Τράπεζας Κύπρου για εξετάσεις.
Είχε ήδη πάρει κιλά, ενώ σταμάτησε να νιώθει κομμάρα. Μετά από τρείς βιοψίες, οι γιατροί του Ογκολογικού δεν έβρισκαν τίποτα και όπως αναγράφεται στην παθογοανατομική έκθεση που έγινε στις 23 Μαρτίου 2011, δεν ανιχνεύθηκαν σήματα, λόγω της καταστροφής του DNA.
Σε δεύτερη περίπτωση ασθενής χειρουργήθηκε το Ιούνιο του 2013 με όγκο στη Κοιλιά (λόγω υποτροπής), ο οποίος Ιστοπαθολογικά χαρακτηρίζεται ως Σάρκωμα. Μετά το Χειρουργείο στο ίδιο σημείο του σώματος του παρέμεινε μια μάζα περίπου μήκους 4,9 εκατ.
Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, επισκέφθηκε, όπως μας αναφέρει ο ίδιος το ιατρείο του, όπου του χορηγήθηκε η θεραπεία του Δρ Ηλία Πετάη για τον Καρκίνο.
Σε νέα εξέτασε που υποβλήθηκε τον Μάρτιο του 2014, διαπιστώθηκε ότι ο όγκος μειώθηκε σημαντικά, ενώ ο ασθενής συνεχίζει τη θεραπεία του, μέχρι σήμερα.
Ο Δρ Πετάης, ισχυρίζεται ότι η θεραπεία του για τον καρκίνο έχει να παρουσιάσει απτά αποτελέσματα, εντούτοις υπάρχουν πολλοί ιατροί οι οποίοι παρουσιάζονται πολέμιοι της μεθόδου του, υποστηρίζοντας ότι ο καρκίνος αντιμετωπίζεται σε κάποιες περιπτώσεις, μόνο με τις εγκεκριμένους από τον ιατρικό κόσμο θεραπείες που εφαρμόζονται κυρίως με τη χορήγηση χημικών φαρμάκων.
Το τηλέφωνο του είναι 00357 99372288 και το mail του [email protected]
ΘΑ ΒΑΕΙ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,,,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ! Η φόρμουλα περιλαμβάνει σταγόνες από εκχυλίσματα βοτάνων, κάψουλες, σκόνη φυτική και μια ένεση μια φορά μόνο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *