Κώστας Δόξας για Αντώνη Βαρδή: «Τον θείο μας τον εκμεταλλευτήκαμε με τον πιο ουσιαστικό τρόπο»

1Οχτώ μήνες από τον χαμό του Αντώνη Βαρδή και οι δικοί του άνθρωποι όπως και όλοι όσοι τον αγάπησαν ως καλλιτέχνη, τον κρατούν ζωντανό στις καρδιές τους.

Ο ανιψιός του Κώστας Δόξας μιλώντας στο tralala παραδέχεται για τον ίδιο και τον αδελφό του Άκη Δείξιμο: «Τον θείο μας τον «εκμεταλλευτήκαμε» με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, εννοώντας πως η μεγαλύτερη μουσική μας βάση κι η ψυχή μας είναι κουρδισμένη με τα τραγούδια του» και συνεχίζει: «Είναι μια όμορφη εκμετάλλευση. Ο θείος μου με άλλα λόγια ήταν η αρχή για πολλά που ακολούθησαν. Θυμάμαι πολλές φορές που ήμασταν στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη και μας έπαιζε τραγούδια που έγραφε τότε για τον Πάριο. Είναι πολύ έντονα βιώματα που μέχρι και σήμερα τα θυμάμαι καθαρά».

Στην ερώτηση αν ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσε ένα θετικό ή αρνητικό άγχος για τον ίδιο, ο Κώστας Δόξας απαντά: «Κάποια στιγμή ήμασταν στο studio με τον θείο μου, όπου κάναμε φωνητικά σε έναν δίσκο του κι ενδιάμεσα είχαμε λίγο χρόνο και συζητούσαμε. Πρέπει να ήμουν σε ηλικία 19-20 ετών όταν μου είπε πως το μεγαλύτερο μυστικό είναι να μην πουλάς το προσωπικό σου στοιχείο, κάτι που θα το καταφέρει κάποιος όταν συνειδητοποιήσει πως είναι ξεχωριστός από τον άλλο. Ο καθένας έχει τη δική του σημαία που οφείλει να κουνήσει. Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν αγχώνεσαι για το πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι κάποιος στον τομέα του και δη μέσα στην οικογένειά σου ή αν θα συγκριθείς με αυτόν. Ακόμα κι αν κάποιοι σε συγκρίνουν, που είναι απολύτως λογικό, εσένα δεν σε απασχολεί γιατί εσύ χαράζεις τον δικό σου δρόμο».

Πηγη athensgo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *