Λάρισα: Συμπολίτης ζητά βοήθεια για να σώσει το σπίτι του από πλειστηριασμό!

Στο σφυρί βγαίνει από την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. διαμέρισμα πρώτου ορόφου στη Λάρισα, στη συνοικία Νεράιδα στην γωνία των οδών Σίφνου και Αντιπάρου.
Το διαμέρισμα αποτελεί ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία, έχει καθαρή επιφάνεια 107,60 τ.μ. και η τιμή πρώτης προσφοράς είναι στα 88.500 ευρω.
Ο πλειστηριασμός αφορά πρωτη κατοικία και το δανειο λήφθηκε για την ανέγερση της όπως ειπε ο ιδιοκτήτης που επικοινώνησε με μέλη του κινήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός θα γίνει με ηλεκτρονικά μέσα στην Λάρισα σε συμβολαιογραφείο στην οδό Κούμα 4 Λάρισα στις 16 Μαΐου 2018.
Αν και ειναι πολύ δύσκολο να αποτραπεί πλέον η διενέργεια ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, η δημοσιοποίηση της τραγικής κατάστασης που βιώνουν συμπολίτες μας μπορεί και οφείλει να προκαλέσει κοινωνική ευαισθητοποίηση και αντίδραση.
Έτσι τελικά να μπει πίεση στους κυβερνώντες και να δημιουργηθεί πολιτικό κόστος ώστε να επαναφέρουν την αυτονόητο πλέγμα προστασίας των δανειοληπτών που ξήλωσαν για να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες.
https://papaioannou-j.gr/archives/231923 Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *