Λένε τον Βαρουφάκη μ@…κ@ στην τηλεόραση! Πως αντιδράει; (ΒΙΝΤΕΟ)

1Καλεσμένος σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών,Γιάνης Βαρουφάκης και βρέθηκε… προ εκπλήξεων! Ο παρουσιαστής του έδειξε ένα βίντεο στο οποίο οι κάτοικοι της Αθήνας εκφράζουν την άποψη για τον ίδιο. Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Το χιούμορ; Βιτριολικό. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Le Petit Journal του γαλλικού Canal+ είχε καλεσμένο χθες, Δευτέρα, τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. Και το αποτέλεσμα ήταν “εκρηκτικό”!

Αρχικά ο παρουσιαστής ξεκίνησε να δείχνει κάποιες κάρτες στον Γιάνη Βαρουφάκη. Η πρώτη είχε το σήμα του ευρώ, με “μουσική επένδυση” το επικό τραγούδι Hotel California των Eagles!

Η αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν άμεση! Αφού χαμογέλασε, παρέπεμψε στον τελευταίο στίχο που αναφέρει “you can check out any time you like but you can never leave”! Δηλαδή μπορείς να κάνεις τσεκ άουτ ό, τι ώρα θέλεις, αλλά δεν μπορείς να φύγεις ποτέ!

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του έδειξε την φωτογράφιση που είχε κάνει μαζί με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου, στο σπίτι τους στην Πλάκα για το περιοδικό Paris Match, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να δείχνει για μία ακόμη φορά την ενόχλησή του. Άλλωστε, είχε χαρακτηρίσει και στο παρελθόν την συγκεκριμένη επιλογή του ως άστοχη.

Το… καλό όμως έρχεται αργότερα. Ένας δημοσιογράφος της εκπομπής έχει βγει στυς δρόμους της Αθήνας και ρωτά τους Έλληνες πολίτες την άποψή τους για τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Οι αντιδράσεις είναι ως επί το πλείστον αρνητικές. Ένας νεαρός αναφωνεί το διάσημο, πλέον, “ουάου”, ενώ ένας ηλικιωμένος τον χαρακτηρίζει κουτό! Δύο κοπέλες στην συνε΄χεια λένε πως δεν μπορούν να εκφέρουν πολιτική γνώμη, αλλά τονίζουν πως πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άντρα, την ώρα που ο νεαρός με το “ουάου” συμπληρώνει: “Ο τύπος… μας έκαψε”!

Οξυδερκής, υπερεκτιμημένος, ερωτεύσιμος, θρασύς, εγωκεντρικός, μοτοσυκλάς είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που προστίθενται, μέχρι να… ξεπεραστούν ολίγον τα όρια, όταν ένας άλλος νεαρός τον χαρακτηρίζει… μ@λ@κ@!

Όλα αυτά την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι στο πλάνο και φαίνονται οι αντιδράσεις του!

Δείτε το βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *