Λέσκοτ: “Εχθρικό το κοινό του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη”

Λέσκοτ: "Εχθρικό το κοινό του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη"

Ο παλαίμαχος στόπερ της Σίτι, Τζόλεον Λέσκοτ, που έχει αγωνιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως παίκτης της ΑΕΚ, σχολίασε την κλήρωση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό για τους "32" του Europa League και στάθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Η κλήρωση έφερε την Άρσεναλ ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των 32 του Europa League. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ζευγάρι, κυρίως του Champions League, το οποίο είναι βέβαιο πως θα μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις.

Με αφορμή τη "μονομαχία" των δύο ομάδων, ο Τζόλεον Λέσκορ, που έχει αποσυρθεί από τη δράση και έχει αναλάβει χρέη σχολιαστή στο "BT Sports" αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα. Ο Άγγλος παλαίμαχος στόπερ της Σίτι, που έχει αγωνιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως παίκτης της ΑΕΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα, υποστηρίζοντας πως οι "κανονιέρηδες" θα έχουν δύσκολο έργο.

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση για την Άρσεναλ. Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, επειδή έχω παίξει εκεί, θα υπάρχει αρκετή πίεση, καθώς πρόκειται για ένα εχθρικό κοινό. Θα έχουν, επίσης, αυτοπεποίθηση καθώς βρίσκονται συνήθως στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *