Λίτζεον: «Θέλω να… ΠΑΟ»!

1Σημαντικά έχουν βοηθήσει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία δύο χρόνια οι γνωριμίες του Γιάννη Αναστασίου στο εξωτερικό όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος, με τον Ρούμπεν Λίτζεον να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του «τριφυλλιού». Τον Ολλανδό μπακ-χαφ του Άγιαξ, ο οποίος φέτος έπαιξε ως δανεικός στην Μπρέντα, γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο 22χρονος παίκτης – σύμφωνα με τη SPORTDAY – παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Αναστασίου και να διεκδικήσει τίτλους μαζί του.

«Θα ήταν καταπληκτικό ΑΝ πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία στην Ευρώπη και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον γνωρίζω τον Αναστασίου από την παρουσία του στον Άγιαξ και σίγουρα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός θα μου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσω τίτλους και να αγωνιστώ στην Ευρώπη», φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον ο Λίτζεον.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *