Λαμία για Βελλίδη: “Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αγωνιστική απόδοσή του”

Λαμία για Βελλίδη: "Ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αγωνιστική απόδοσή του"

Η Λαμία ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μάρκου Βελλίδη με τον βρέθηκε στα "μαχαίρια", αναφέροντας στην ανακοίνωση ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε η αγωνιστική του απόδοση.

Η θητεία του Μάρκου Βελλίδη στη Λαμία ολοκληρώθηκε πρόωρα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 32χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε επτά συμμετοχές μαζί της στη Super League.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε στα "χαρακώματα" με την ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς κατηγορήθηκε για μειωμένη απόδοση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας γκολκίπερ απέστειλε εξώδικο εις βάρος της Λαμίας, αλλά και του προέδρου της, ο οποίος σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Έλληνας γκολκίπερ έφτασε σε σημείο να τον απειλήσει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως θα πάνε να τον βρουν στη Θεσσαλονίκη φουσκωτοί από την Αθήνα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε δηλώσει στο Sport24.gr: "Δεν πιστεύουν τα μάτια μου σε αυτά που βλέπω και ακούω, Το μοναδικό μου σχόλιο για το εξώδικο του Βελλίδη είναι "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" που λένε και στο χωριό μου. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό τις επόμενες μέρες.

Αποτελεί μέλος του συλλόγου, προπονείται με την ομάδα, είναι απόφαση του Μάντζιου αν θα παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής. Εγώ δεν έκανα, ούτε θα κάνω ποτέ τον προπονητή. Αφήνω το ποδόσφαιρο σε αυτούς που το ξέρουν καλύτερα".

Η ανακοίνωση της Λαμίας για το "διαζύγιο": "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη, του οποίου ουδέποτε αμφισβητήθηκε η ικανότητα και η αγωνιστική απόδοσή του καθώς και το ήθος του. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *