«Λατρεύω τα meetings», δεν είπε κανείς, ποτέ

«Λατρεύω τα meetings», δεν είπε κανείς, ποτέ

Στα κεντρικά γραφεία της diesel, τα ασταμάτητα meetings δεν είναι πρόβλημα πια

Στο Μιλάνο, η Diesel ανακοινώνει στο τέλος Μαΐου τη δημιουργία του «The Capsule», ενός πρωτότυπου και καθόλου άνετου meeting room, σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιήσει το χρόνο των συνεδριάσεων και των meetings.

Η ιδέα υλοποιήθηκε από τον ιδρυτή της Diesel Renzo Rosso, τη στιγμή που ανακοινώθηκε μια έρευνα που λέει ότι ένας μέσος εργαζόμενος ξοδεύει 9000 ώρες στα meetings κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Από αυτές το 50% είναι χάσιμο χρόνου σύμφωνα με τη Guardian! Ο Renzo Rosso δήλωσε: «Οι καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει ήταν οι γρήγορες».

Αυτό το πειραματικό δωμάτιο θα δίνει στα meetings 15 λεπτά maximum χρόνο (θα υπάρχει χρονομετρητής) και ως αποτέλεσμα θα είναι πιο στοχευμένα! Αυτό είναι και ένα από τα προνόμια, του να δουλεύεις για τη Diesel! Και φυσικά αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά το moto της εταιρείας «For Successful Living».

Το Capsule meeting room θα δημιουργηθεί στο Wired Next Fest στο Μιλάνο και παράλληλα η Diesel θα προσκαλέσει μέσω του LinkedIn τμήματα HR, και άλλες εταιρείες να βρούνε δημιουργικούς τρόπους για να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο των Meetings.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *